Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sådan slippe du af Trojan Botnet

1 answers:

Den trojanske botnet spredes, når dine sikkerhedsforanstaltninger ikke er autentiske og pålidelige. Brugere, der er ganske kloge, kan modtage vedhæftede filer fra ukendte afsendere, som foregiver at være uskyldige og ønsker at du skal involvere dig i nogle online-transaktioner. Til dette beder de dig om at klikke på bestemte links, som ikke er sikre. De trojanske infektioner spredes for det meste gennem disse mistænkelige vedhæftede filer eller links - bedava host alma siteleri. De indeholder bot agenter, der bliver installeret på dit system og gør det til at ligne zombier. Jack Miller, den Semalt Customer Success Manager, siger, at de fleste tilfælde af trojanske botnet er rapporteret, når systemerne er ramt af en bestemt rootkit eller trojansk hest, eller når skadelig kode trænger ind i computersystemerne og bliver en del af sin hukommelse.

Hvordan spredes disse infektioner?

Ligesom andre programmer spredes de trojanske botnets tilfældigt og kompromitterer et stort antal computerenheder. Disse programmer bliver en del af din computer enhed og giver dig ikke besked om, at de aktivt udfører nogle ulovlige opgaver. For de fleste dele opretter de trojanske botnets og infektioner konfigurationsposter i din enhed og kompromitterer dens overordnede ydeevne og funktionalitet.

Sådan fjernes trojanske botnets fra dit system?

Der er desværre ingen måde at forhindre ankomsten af ​​trojanske botnets og andre robotter, men du kan fjerne dem fra din computer på fem forskellige måder.

Procedure №1: Brug Autoruns

Heldigvis kan nogle programmer og værktøjer gøre det muligt at skære ned de trojanske botnets i stor udstrækning. Vi anbefaler dig at bruge Sysinternals eller Autoruns.Både er meget gode programmer og er nemme at installere. de er installeret, bør du ikke glemme at aktivere dem så hurtigt som muligt. Dette program vil liste alle trojanske botnets og traditionelle bots, hvilket hjælper dig med at fjerne dem fra dit system.

Procedure №2: Ryd cachen

Når du har installeret dette program, skal du ikke glemme at rydde cachen. Lad mig her fortælle dig, at flertallet af trojanske botnets efterlader deres fragmenter, selv når du har fjernet dem. Så at rydde cachen vil sikre, at alle deres fragmenter også fjernes, og du behøver ikke at køre for andre sikkerhedsforanstaltninger.

Procedure №3: Installer antivirus- eller anti-trojanske programmer og opdatere dem

Du bør ikke glemme at installere antivirus og anti-trojan programmer og holde dem opdateret hver dag. Disse programmer hjælper dig med at fjerne alle trojanske botnets, og DoS-angreb kan også forhindres i stor udstrækning. Sørg for, at du har opdateret dine sikkerheds patches og ikke tøver med at købe deres betalte versioner til ekstra funktioner og egenskaber.

Anbefalede antivirusprogrammer og anti-malware værktøjer

Kaspersky, ESET Nod32, Avast, AVG, BitDefender, Antivir og Trend Micro er de mest pålidelige antivirusprogrammer, du kan prøve. Anti-malware-programmerne omfatter Malwarebytes, Emsisoft og Zemana. Du kan downloade og udtrække ethvert af disse antivirusprogrammer eller anti-malware-programmer for at slippe af med trojanske botnets inden for få minutter. Alle viser information om, hvordan den trojanske malware inficerer dine systemer, og du bør ikke glemme at køre scanningen hver gang du tænder computeren.

November 29, 2017