Back to Question Center
0

Semalt Expert - Tips om, hvordan du stopper Google fra at gennemgå dit WordPress-websted

1 answers:

Blokerende søgemaskiner fra indeksering af din hjemmeside midlertidigt, indtil du går forbi udviklingsfasen, er af største vigtighed, når det kommer til online markedsføring. Som webstedsejer er dit primære mål at få Google indekset dit websted og rang højt i algoritmerne så tidligt som muligt.

Når du har installeret din WordPress, er det først at stoppe Google fra at gennemgå dit websted. Det tidlige stadium i udviklingen af ​​dit websted kan blive rodet og ødelægge dine fremtidige bestræbelser på at arbejde som marketingkonsulent. Den første ting, der rammer de fleste webmasters sind efter at have startet processen med at udvikle websites, kører trafik og inviterer bots og crawlere til at indeksere deres websteder.

Hvordan blokerer du søgemaskiner og stopper Google fra at gennemgå dit websted? Dette er et spørgsmål, der rammer mange webmasters sind - new york long term care insurance.

Igor Gamanenko, en topekspert fra Semalt , giver her nogle tips og tips om, hvordan man stopper søgemaskiner og Google fra at gennemsøge dit websted midlertidigt for at bane vejen for dine websites udvikling.

Brug af kodeord til beskyttelse af dit websted gennem cPanel

Vigtigheden af ​​at beskytte dit nye websted med et kodeord og stoppe Google fra at krybbe det, kan understreges godt nok. Du vil ikke have, at søgemaskiner ødelægger dit websted i udviklingsfasen. Som webstedsejer kan du nemt beskytte dine registreringsdatabaser fra dit cPanel dashboard. Webcrawlere som Google undlader at indeksere og få adgang til registreringsdatabaser, der er beskyttet af et kodeord. At kodeordbeskytte din fil;

a) Start din cPanel-konto og vælg 'Password Protect Directories'

b) Åbn dine konti 'Hjemmekatalog' og klik på 'Gå'..'

c) Vælg den placering, hvor din WordPress er installeret

d) Vælg gennem 'Kodeordbeskyt denne mappe' og skriv et navn på den mappe, der skal beskyttes i den næste boks. Klik på 'Gem' knappen

e) Efter at have modtaget en succeskode, skal du gå tilbage til instrumentbrættet og oprette et nyt brugernavn og kodeord. Klik på 'Rediger godkendt bruger / tilføj' for midlertidigt at stoppe Google fra at gennemgå dit websted

Brug af Robots.txt-fil til at blokere søgemaskiner

For at blokere andre søgemaskiner og Google fra at gennemgå en indeksering af dit websted, skal du manuelt generere og uploade din genererede robots.txt-fil til dit websteds bibliotek og instruere søgemaskiner og Google om ikke at indeksere dit websted.

Det andet alternativ er at bruge den indbyggede funktion på din installerede WordPress til at instruere søgemaskiner om ikke at gennemgå dit websted. At udføre dette;

a) Åbn dit WordPress dashboard og klik på 'Indstillinger', og vælg derefter 'Reading'.

b) Vælg 'Afskrække søgemaskiner fra indeksering af denne hjemmeside' og klik på 'Gem ændringer' for at blokere alle søgemaskiner fra at gennemgå din hjemmeside midlertidigt.

Adgangskodebeskyt dit websted ved hjælp af et WordPress-plugin

Som webmaster kan du bruge et WordPress-plugin for at stoppe Google fra at gennemgå dit websted. Det anbefales dog at bruge et opdateret plugin for at opnå effektive resultater. Aktivér dit plugin og klik på 'Indstillinger'. Start dit plugin og indstil din nye adgangskode. Klik på 'Gem ændringer'-knappen for at blokere søgemaskiner fra gennemsøgning på dit websted.

Det er yderst vigtigt at bevare dit website records og statistikker, når det kommer til digital markedsføring . Blokerende Google-søgemaskine fra at gennemgå og indeksere dit websted giver dig rigelig tid til at udvikle det og opnå rene data i realtid. Brug ovenstående tips til at stoppe Google og andre søgemaskiner fra at indeksere dit websted midlertidigt.

November 29, 2017
Semalt Expert - Tips om, hvordan du stopper Google fra at gennemgå dit WordPress-websted
Reply