Back to Question Center
0

Semalt Expert: Udelukkelse af IP-adresse fra Google Analytics

1 answers:

Webstedadministratorer i denne SEO-æra sætter pris på at have Google Analytics som et værktøj til at analysere webtrafik . Det giver værdifulde data, der er relevante for virksomhederne om deres online kundeinteraktioner. I øvrigt kan man ikke garantere rigtigheden af ​​denne værdifulde data, da nogle brugere kun besøger websteder for at få bestemte oplysninger uden at købe noget - faretto a incasso per esterno.

Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, siger dog, at hvis du vil garantere nøjagtigheden af ​​dine rapporter, skal du dyrke alle datakilder, så de rapporter, der genereres, kun afspejler den virkelige hjemmeside besøgende. Ironisk nok registrerer Google Analytics også loginsøgninger fra administratoren, selvom de aldrig rigtig tager andre handlinger end vedligeholdelse. Derfor skal administratoren udelukke sig fra Google Analytics ved at begrænse domæne-IP-adressen fra Google Analytics-rapporterne. Før vi ser, hvordan vi kan gøre dette, skal vi forstå, hvordan internetprotokol (IP) adresser virker. Hver elektronisk enhed, der bruges til at få adgang til internettet, har sin egen unikke IP-adresse. Du skal indhente IP-adresserne for alle enheder, der bruges til at logge ind på et websted og Google Analytics.

Den nemmeste og mest almindelige måde at få din IP-adresse på, er at søge "hvad er min IP-adresse" på søgemaskiner som Google. IP-adresse numrene kommer op i den efterfølgende resultat sektion placeret øverst på websiden. Du skal kopiere disse IP-adresser til fremtidig reference. Gå videre til din Google Analytics-konto, klik på fanen 'Admin' øverst på siden. Der er en sektion 'Filtre' i den tredje kolonne på højre side af websiden. Vælg 'Filter' og udfyld det sidste trin for at oprette filteret ved hjælp af alternativet '+ Nyt filter'. Du bliver nødt til at navngive det nye filter.

På dette tidspunkt skal du konfigurere filteret. Der er 2 filtertype konfigurations muligheder; 'Foruddefineret' og 'brugerdefineret'. Vælg derefter mellem "Exclude" og "Include" en IP-adresse. I vores tilfælde skal du definere kilden eller destinationen for trafik for at udelukke eller inkludere. Vi er afhængige af udtryk for at konfigurere koden og derfor vælge 'Expression' valgmulighed og i den efterfølgende rullemenu, klik på "der svarer til." Den resulterende menu vil bede dig angive IP-adressen for den søgte enhed tidligere. Afslut processen ved at klikke på 'Gem', så konfigurationen kan gælde Denne proces med at inkludere eller udelukke gælder kun én IP-adresse. Hvis du bruger flere enheder og derfor har mange IP-adresser til at udelukke, skal du gentage alle de trin, der er beskrevet ovenfor i samme rækkefølge.

Når IP-adresserne er udelukket fra Google Analytics, kan du gennemse din hjemmeside uden bekymring for henvisningsp spam, der afspejler rapporterne. De data, den bevarer, er nu nøjagtige og repræsenterer kundeaktivitet.

November 29, 2017