Back to Question Center
0

Semalt: Fem trin til at blokere henvises til spam-trafik i WordPress ved hjælp af et plugin

1 answers:

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager, siger, at Wordpress har et stort antal plugins, der hjælper med at forhindre eller blokere henvise spam i en grad. Desværre henvises spam til en effektiv måde at forbedre placeringen af ​​et websted i resultaterne af søgemaskinen. Hackere og spammere fortsætter med at kigge efter måder at øge deres hjemmeside trafik, søgemaskine synlighed og virksomhedens troværdighed. Til dette bruger de forskellige referrer spam metoder. Heldigvis har vi masser af WordPress-plugins, der midlertidigt eller permanent blokerer spamindholdet. Det betyder, at dit WordPress-websted ikke modtager falsk trafik, og hackerne vil ikke kunne generere indtægter gennem dit websites links - free logo maker app. De kan heller ikke få adgang til dit brugernavn og din adgangskode og kan ikke narre dine Google Analytics-konti.

Sådan fjernes malware eller henvisning spam fra WordPress-webstedet?

I WordPress-plugins-mappen kan flere plugins bruges til at blokere for spam-trafik. Alle de refererer spam-WordPress-plugins har den specifikke database, egenskaber og funktioner. De hjælper med at blokere mistænkelige domænenavne i et stort antal. Webmastere kan aktivt overvåge alle de refererende spam sites og forbedre deres afvisningshastighed.

Måder at blokere henvise spam eller henvisning spam trafik ved hjælp af plugins:

Trin 1: Juster indstillingerne på dit instrumentbræt:

Hvis du har udviklet et websted ved hjælp af WordPress, skal du gå til Admin-sektionen og finde det installerede plugin-område for at blokere referrer spam. Sørg for at du har valgt det plugin, der har et godt omdømme og er blevet gennemgået af et stort antal mennesker.

Trin 2: Installer og aktiver:

Når plugin'et er installeret på dit WordPress-websted, skal du aktivere det via indstillingerne -> Spam Henvisningsblokindstillinger og glem ikke at konfigurere det efter dine krav og webstedets natur.

Trin 3: Konfigurer proppen

I admin sektionen på din Wordpress hjemmeside, vil du se nogle muligheder for at konfigurere dine plugins. Disse muligheder giver dig mulighed for at blokere spammers IP'er, og deres besøg eller hits bliver omdirigeret til de tilpassede webadresser.

Trin 4: Opret de brugerdefinerede domæner:

I indstillingsområdet af din WordPress vil plugin'et give mulighed for at oprette de brugerdefinerede domæner. Hvis du mener, at plugin'et ikke kan blokere nogle henvisende spam og mistænkelige domæner korrekt, kan du tilføje webadressen manuelt for at sikre dit websteds sikkerhed. Du kan finde den komplette liste over mistænkelige websteder i Google Analytics-kontoen eller onlinefora.

Trin 5: Detaljeret liste over spam domæner:

I pluginets Indstillinger-område kan du se den detaljerede liste over spamdomænenavne og kan blokere dem alle samtidig og sparer meget tid. De opdaterede lister kan også downloades fra internettet eller din server. Hvis du vil hjælpe og dele listen online, bør du først sortliste alle de pågældende domæner, så de ikke fortsætter med at sende dig falske besøg fra internetsamfundene. Klik på knappen Upload Server og gem dine plugins indstillinger.

Hvilken plugin passer til dig?

Block Referrer Spam plugin er den bedste og en af ​​de fedeste WordPress plugins. Du kan installere det fra Wordpress plugin-biblioteket og få det aktiveret med det samme. Dens automatisk gem eller automatisk opdatering hjælper dig med at opdatere spam domænenavne automatisk.

November 29, 2017
Semalt: Fem trin til at blokere henvises til spam-trafik i WordPress ved hjælp af et plugin
Reply