Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan du blokerer nogle lande for at få adgang til dit websted

1 answers:

Hvis du ejer et websted eller en blog, skal du være bekendt med, at den er tilgængelig for alle lande som standard. Forskellige steder er ikke relevante for befolkningen i andre stater, så vi bør ikke forvente den betydelige trafik og besøg fra dem. Hvis du f.eks. Har en lokal boghandel, og dit marked er folk i dit eget land, behøver du ikke lade andre lande sprænge båndbredden på din server.

Der er forskellige grunde til, at blokering af adgangen til visse lande er nødvendig. Den bedste grund er, at dit websted kun imødekommer de lokale folk og ikke har noget at gøre med de udenforstående, så du kan stoppe Google, Bing og Yahoo fra at indeksere dit websted for disse stater. Her har Ross Barber, den Semalt Customer Success Manager, diskuteret de mest almindelige metoder til at blokere lande:

1. .htaccess-filen

Hvis du er webmaster, kan du vide, at redigering .htaccess-fil kan gavne dit websted på mange måder. De legitiske hackere og spammere bruger proxier og bot gårde til at udføre deres opgaver. En webmaster kan dog blokere de mistænkelige IP-adresser, så hackerne ikke kan gøre onde ting online. Din .htaccess-fil vil sandsynligvis vokse til tusindvis af tekstlinjer, hvis du blokerer de uønskede lande. Til dette behøver du bare at placere en bestemt kode i .htaccess-filen, og koden er:

Bestil nægt, tillad

nægte fra 1.1.1.1

nægte fra 2.2.2.2

nægte fra 3.3.3.3

2. Brug værtsfirmaet med blokeringstjenester

Du kan bruge hosting-tjenesten, der tilbyder forskellige landeblokerende tjenester. GoDaddy er det eneste hostingfirma, der tilbyder denne service til rimelige månedlige priser.

3. Bare Metal

Et blott metal, også kaldet VPS, er den maskine, som du kan bruge til at blokere de uønskede lande. Fra software firewall til hosting-service og kontrolpanelet bringer det bare metal alt til dine hænder. Tre fremtrædende bare metaloptioner, du kan gå med, er DigitalOcean Droplet, Rackspace og InMotionHosting. Google deres navne og tjek detaljer.

4. Brug dine cPanel IP-blokkere

Hostingfirmaet du bruger kan hjælpe dig med at blokere IP-adresserne via kontrolpanelet. Du kan kontakte dem direkte og bede dem om at installere en IP-blokering på din cPanel, så du kan blokere IP'erne i de lande, du ikke vil modtage trafik fra.

5. Geoblocking eller Geo Restriction

Geo Restriction giver os mulighed for at vælge de lande, vi ønsker at begrænse adgangen til. Ved at konfigurere hvidlisten eller sorte listen over disse lande kan du nemt kontrollere levering af dit webindhold via Amazon CloudFront. Akamai er en anden mulighed at gå med. Hvis du har CDN'en, der leverer dit webindhold, skal du være bekymret for den meningsløse brug af din båndbredde. Vær opmærksom på Geoblocking-tjenesterne og få de ting udført perfekt.

6. Apache-moduler

Hvis du har Apache-modulerne, behøver du ikke at udfylde .htaccess-filen med mange IP-linjer. MaxMind giver os den gratis database, som vi kan bruge til at blokere de uønskede eller mistænkelige IP'er. Dens GeoLite2 er den bedste mulighed for at gå med og er gratis.

November 29, 2017
Semalt forklarer, hvordan du blokerer nogle lande for at få adgang til dit websted
Reply