Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan man behandler Google Analytic Spam

1 answers:

Websikkerhed har i de sidste par år været en stor bekymring for webstedsejere. At opnå rene rapporter i din Google Analytics dikterer højt niveau af årvågenhed. Ghost and bot referral spam er for nylig blevet diskussionsemne i content marketing industrien. Åbning af din Google Analytics-konto for at finde den berørt af både spøgelses- og botreferencespam kan være en reel gener.

Indhold og digital markedsføring medfører opnåelse af ren statistik i din Google Analytics-konto. Men at gøre forretningssager med at bruge data, der er berørt af henvisningsspam, kan føre til fejlfortolkninger og forkerte forretningssager. B2C firmaer, WordPress hjemmesider og B2B virksomheder har udtrykt deres bekymring med hensyn til hjemmesiden sikkerhed.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, siger, at forståelsen af ​​Googles Analytics-basics er af største vigtighed for at lede din virksomhed i den rigtige retning. Et stort antal virksomheder har kollapset på grund af rangering i algoritmerne som følge af minimal sessionstid og høj afvisningsprocent. Vågne op for at finde et godt antal af dit websteds trafik kommer fra spøgelse og bottrafik kan være irriterende.

Hvordan Google Analytics-spam virker

For nylig gav webstedsejere, der stødte på moderat trafik, deres bekymringer for at finde spøgelsestrafikken i deres analyserapport. Til at begynde med er det værd at bemærke, at der findes to typer GA spam nemlig:

  • Spøgelsesreferencespam
  • Bot henvisning spam

Spøgelsesreferrerings spam påvirker indirekte Google Analytics-konti, da ingen bots kommer til at besøge hjemmesider. I stedet kapsler spammere analysekoder og forbinder direkte til GA-servere..Spammere har tendens til at sende trafik direkte på din hjemmeside uden at besøge dit websted. Ifølge søgemaskineoptimering optimeringspersonale er Google Analytics det bedste sted at filtrere og blokere spøgelsesreferent spam.

Er du webmaster, der oplever en stigning i trafikken på dit websted og ved siden af ​​nul sessionsvarighed? Du behøver ikke at panikere. Det er bot henvisning spam. Bot trafik arbejder for at bremse dit websted ved at spiking din trafik og registrere falsk henvisning.

Tips til blokering af analytics spam

Brug af servere til at blokere henvisningspost

Blokerer både spøgelses- og botreferencespam på forskellige servere og flere websteder kan være en besværlig opgave at udføre. Undtagen Google Analytics-spam ved hjælp af servere udelukker bot spam, hvilket giver spøgelses spam skævhed med dine rapporter.

Brug af et gyldigt værtsnavn filter til at udelukke analytics spam

Brug af værtsnavn-visning filter til at udelukke analytics spam kan gøres nemt på din lokale maskine. Du vil ikke have denne opgave at være tidskrævende. Opret værtsnavn inkluderer filtre for at fjerne både bot og spøgelsesreferencespam fra skævhed med dine rapporter.

Brug af automatisk spamfiltre værktøj

Auto spamfiltre værktøj anbefales stærkt af eksperter, når det kommer til at blokere henvisningspam fra dine analyser. Dette filterværktøj blev udviklet ved hjælp af de nyeste versioner af heuristisk teknologi til at blokere og ekskludere henvisningsp spam fra din konto. Auto spam filter værktøj består af scanningsfunktioner til at registrere og spore resultaterne af din Google Analytics-konto.

Misfortolkning af Google Analytics-rapporter kan nemt sætte din fremtidige digitale marketingindsats i fare. Spøgelse og bots henvisning spam har for nylig været fokus for mange digitale marketing bureauer. Lad ikke henvisnings spam påvirke dine marketingdrømme. Gennemfør ovennævnte strategier for at holde din konto fri for bots og spøgelsesreferencespam.

November 29, 2017
Semalt forklarer, hvordan man behandler Google Analytic Spam
Reply