Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan man blokerer pop-up-tilføjelser i Windows

1 answers:

Da det er 2017, er det rimeligt at sige, at teknologien har taget over vores liv i nogen tid nu. Internettet forbinder nu flere og flere enheder hvert sekund, og mængden af ​​oplysninger, der passerer igennem den, er ekstremt stor. Ifølge Lisa Mitchell, den Semalt Customer Success Manager, bringer denne kendsgerning mange muligheder og fordele, men kommer også med nogle få problemer, hvoraf den ene ofte er irriterende for brugerne: Håndtering af pop-up-annoncer !

Hvis du kører Windows på din pc, har du uden tvivl stødt på dette problem i dit liv. Efter installation af et system kører alt glat, og der er ingen problemer med pop op-vinduer, som begynder at vises efter nogle brugssessioner. Efter denne tid bliver problemet mere og mere smertefuldt at håndtere, selvom næsten ingen af ​​disse annoncer er forbundet med Windows selv. I denne artikel vil vi gerne præsentere et par metoder til at løse et af de væsentligste problemer med web browsing: Sådan blokerer du popup-annoncer.

Før vi begynder med rengøringen, vil vi gerne tage et øjeblik til at forklare, hvor disse pop-ups kommer fra. Da de ikke kommer fra Windows, ligger deres oprindelse normalt på websteder, der installerer malware, adware eller endda PUP'er (potentielt uønskede programmer). Mange programmer er tilbøjelige til at producere pop-ups af deres egne, hvilket er en anden del af problemet. Uanset deres oprindelse er blokerende popup-vinduer en to-trinsproces. For det første skal du rengøre computeren af ​​malware eller adware og derefter bruge browserudvidelser til at blokere pop op-vinduer i deres spor.

Her er få ting du kan gøre:

1..Opryd dit windows system. Normalt er det ikke nok at køre et standard anti-virusprogram som AVG. Du har brug for speciel, professionel pleje, som Malwarebytes Anti-Malware, et stykke software specielt designet til at slippe af med eventuelle malware, som den finder på din computer. Tilsvarende kan du bruge et program som AdwCleaner til at fjerne Adware. Disse programmer er både gratis at bruge og meget nyttige, bare vær opmærksomme, når du bruger dem, da du ikke vil slette noget vigtigt ved et uheld eller ved at være for restriktive.

2. Installer browser-tilføjelser. De fleste tilføjelsesarbejder på flere browsere: Google Chrome, Firefox, Edge, Opera eller Safari. Disse add-ons specialiserer sig i at analysere trafik og blokere eventuelle pop-ups, de finder. Indstillingen kan findes under menuen "Indhold" i browserens indstillinger og lyder noget efter linjen "Lad ikke et websted vise pop op-vinduer" - dette eksempel er fra Chrome. Selvom browsere kommer med deres egen popup-blocker, anbefaler vi at installere en ekstra en, såsom Ghostery, uBlock Origin eller AdBlock plus.

3. Stop foistware og Windows-annoncer. Der er legitime websteder, der gerne bruger pop-ups, som Ask, Microsoft Bing eller Google. Disse installerer ofte PUP'er som standard, hvis du vælger den ekspressversion, hvor du installerer et af deres produkter. Du skal enten være opmærksom på, hvad du kontrollerer eller ikke kontrollerer under installationsprocessen, eller brug et smart program, der hedder Unchecky, hvilket kan gøre det for dig selv efter installation af softwaren.

Endvidere har Windows 10 endda pop-ups nu. Ikke så irriterende som andre, selvfølgelig, men det giver "foreslåede apps" i startmenuen. For at fjerne dem, højreklik på flisen og vælg "fjern alle forslag."

Vi håber, at vores retningslinjer for, hvordan du slippe af med add-ons, vil forbedre din browsing og web surfing oplevelse betydeligt. Pop-ups er et af de mest irriterende spørgsmål at håndtere i denne tid, og ingen skal lide mere end det er nødvendigt.

November 29, 2017
Semalt forklarer, hvordan man blokerer pop-up-tilføjelser i Windows
Reply