Back to Question Center
0

Semalt: Forskellige typer trojanere og deres indvirkning

1 answers:

Frank Abagnale, den Semalt Customer Success Manager, siger, at en trojansk blev oprettet for at stjæle bankoplysninger fra online brugere. Disse bots spredes via e-mails, keyloggers og pop-up annoncer. Den bruger millioner af zombie computere til at udføre tastetryk logging, og angriber målrettede bankkonti samt stjæler private data. Trojanske myndigheder indsamler oplysningerne, og FBI har oplyst, at den opdagede en cyberkriminal, der brugte Zeus til at tage over 20 millioner dollars fra de canadiske banker - well vape tank.

Forskellige trojanere Typer:

Trojanere kan klassificeres i forskellige kategorier baseret på deres præstationer og typer af angreb.

1. Bagdør

En bagdør Trojan giver hackere en chance for at styre din enhed og kompromittere et stort antal computere. Det gør det nemt for sin skaber at udføre en række opgaver, som han / hun kan lide mest, herunder afsendelse, lancering, sletning og modtagelse af filer, genstart af computere og visning af data. Bagdør trojanerne bruges i vid udstrækning til at forene grupper af ofre computere og danne zombie eller botnet netværk.

2. Udnyttelse

Exploit er en trojansk, der indeholder ondsindede data og koder og udnytter sårbarheder i din computer eller mobilenhed.

3. Rootkits

Rootkits er designet til at skjule bestemte genstande og aktiviteter på din maskine. Deres primære formål er at sprede ondsindede ting på tværs af verdensomspændende web og udvide det tidspunkt, hvor dine programmer belastes korrekt.

4. Trojan-Banker

Det er en bestemt type trojan, der hjælper hackere med at stjæle kontooplysningerne fra forskellige brugere. Hackerne bruger derefter disse oplysninger til at stjæle penge fra online banker, kredit- og betalingskort og e-betaling systemer.

5. Trojan-DDoS

Trojan-DDoS er ansvarlig for at gennemføre alle DoS (Denial of Service) angreb mod målrettede webadresser. Den sender flere henvendelser til brugere og inficerer et stort antal computerenheder.

6. Trojan-Ransom

Du bør regelmæssigt overvåge systemets ydeevne og aktiviteter, så den uregelmæssige adfærd kan slippes af. Alle dine værktøjer og software skal opdateres, især dine sikkerhedsrettelser.

7. Trojan Vigilance

Brugerne bør trænes for at afholde sig fra de aktiviteter, der sætter dem i fare for botinfektioner og malwareangreb.

8. Trojan SMS

Den trojanske SMS vil koste dig penge og sende sms-beskeder fra dit mobilnummer til premium-telefonnumre hver dag.

9. Trojan-Spy

Trojan spy er de programmer, der installeres på dine systemer automatisk og narre dine søgeord, tage skærmbilleder og få lister over alle dine løbende applikationer.

Anbefalede antivirus-, anti-trojanske og anti-malware værktøjer

Kaspersky, ESET Nod32, Avast, AVG, BitDefender, Antivir og Trend Micro er de mest pålidelige antivirusprogrammer, du kan prøve. Anti-malware-programmerne omfatter Malwarebytes, Emsisoft og Zemana. Du kan downloade og udtrække ethvert af disse antivirusprogrammer eller anti-malware-programmer for at slippe af med trojanske botnets inden for få minutter. Alle viser information om, hvordan den trojanske malware inficerer dine systemer, og du bør ikke glemme at køre scanningen hver gang du tænder computeren.

November 29, 2017