Back to Question Center
0

Semalt: Google Analytics Referrer spam. Dets oprindelse og formål

1 answers:

Spam i Google Analytics-konti er et almindeligt problem i disse dage, der altid kommer i to forskellige former: bot henvisning spam og spøgelses henvisning spam. Ryan Johnson, den Semalt Customer Success Manager, siger, at bot henvisning spam er en samling af rigtige robotter, der besøger din hjemmeside eller blog, hvilket gør Google Analytics til at tælle sin henvisningsinformation. Spøgelsesreferencespammen er samlingen af ​​robotter, der omgår et websted og slår direkte til Google Analytics-serverne. De besøger faktisk ikke dit websted, og lider Google Analytics for at tælle sidevisninger og sessioner. Derfor er disse to kategorier forskellige fra hinanden, men de begge kan ødelægge dine analysedata til en vis grad.

Kan henvise spam skade vores hjemmesider eller blogs?

Lad mig først og fremmest gøre det klart, at Google Analytics-henvisningsp spam forekommer, når hackere eller spammere forsøger at sende falske data til dine Google Analytics-konti. De bruger specifikke måleprotokoller til at udføre denne handling og indsamle IP-adresserne for et stort antal mennesker. De sender jævnligt falske sidevisninger til Google Analytics-kontoen ved hjælp af dine UA-sporings-id'er, og oplader dem med henvisningsoplysningerne for websteder og blogs med lav kvalitet.

Formålet med spammere og hackere er at få dig til at klikke på deres tilknyttede links og generere mange indtægter fra deres egne annoncer..De tilbyder enten shoddy tjenester eller tvinger dig til at gå til de mistænkelige eller infektiøse sider. Den bedste mulighed er ikke at besøge spammerwebstederne eller blogs, hvis du vil sikre din sikkerhed og beskyttelse.

Er Google Analytics-spam skadelig?

Der er ingen direkte skader på din hjemmeside, udover det mindre antal hits, du modtager hver dag. Også bots pådrage sig i serverne, og SEO strategier kan ikke hjælpe dig med at blokere dem permanent. Spammere og hackere ønsker intet andet end at rangordne deres egne websteder i søgemaskinens resultater og skubbe dine websider bag konkurrencen. Således har de ikke noget at gøre med dit websted før, eller medmindre de beslutter at stjæle dine personlige oplysninger.

Er det en rigtig trafik?

For at være klar er Google Analytics-referreringsspammen ikke en faktisk trafik. Gutterne bag dette har aldrig besøgt dit websted, men sendte falske anmodninger til dine analytikerkonti via visse robotter. De vises i listen Referrer Sites, hvis du tjekker Acquisition> All Traffic> Referral-området. De øger dit websites afvisningshastighed og reducerer konverteringsfrekvensen. Spammere og hackere genererer kun et UA-XXXXY-Z ejendom ID og sender falske hits eller anmodninger om at ødelægge din virksomhed på internettet.

Hvad kan vi gøre for at bekæmpe Google Analytics referrer spam?

Du kan begynde med det væsentlige: Gå til Indstillinger-området i din Google Analytics-konto og klik på "Exclude all hits from known spiders and bots". Dette er Google's bedste og mest berømte initiativ, og du kan bruge denne metode til at løse problemet inden for få sekunder. Alternativt kan du oprette filtre og ekskludere referencerne eller redigere din .htaccess-fil og gemme indstillingerne før du lukker vinduet.

November 29, 2017
Semalt: Google Analytics Referrer spam. Dets oprindelse og formål
Reply