Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er Crawler Spam? Sådan forhindrer du det i tre enkle som ABC-trin

1 answers:

Vi bruger Google Analytics til at overvåge vores sites trafik og samle data om besøg og hits. I mellemtiden er det også vigtigt at få mere information om spammere og bots og de måder, de påvirker vores websteder på. Hackere og spammere sigter mod at narre vores Google Analytics-data til personlige formål. De sender bots og ondsindede ting til vores websteder, hvorved vi forhindrer os i at få gode søgemaskine rankings.

Ivan Konovalov, den Semalt Customer Success Manager, forklarer, at der er to hovedtyper af spam henvisninger: crawler spam og spøgelses spam. Spøgelsespammen formår altid at narre Google Analytics-kontoen til at logge de falske besøg, selvom robotterne aldrig har besøgt dit websted. Crawler spam, derimod, besøger faktisk din hjemmeside, men det er svært at identificere, om det var involveret i dit webindhold, eller ikke fordi afvisningsprocenten altid er 100% - small business website design.

Hvad er crawler spam?

På dette tidspunkt håber vi, at du har forbedret din viden om henvisningspam og er klar til at få et indblik i crawler spam. Crawler spam virkelig besøger din blog eller web, men har ingen interaktion med dit indhold eller artikler. Denne type spam er mere almindelig end spøgelsespammen, fordi den ikke tager masser af ressourcer til at oprette crawlere. Faktisk er internettet fuld af crawler spam og bruges ofte af Google, Bing og Yahoo til at indeksere et stort antal websteder. Formålet med crawler spam er at lokke folk til at købe produkter fra affilierede links. Spammere og hackere fortsætter med at sprede crawler spam bots på internettet og forsøge at få links tilbage til deres egne hjemmesider. Desuden bruger de crawler spam til at de-indeksere dit websted fra søgemaskinens resultater.

Sådan forhindrer du crawler spam i tre enkle trin?

Siden crawler spam faktisk får adgang til dit websted, ser værtsnavne gyldige og pålidelige..Desværre vises det ikke som spøgelsespam og øger i stedet din afvisningshastighed. Crawler-spam viser gyldige værtsnavne og skelner sig som de gyldige besøg, men har intet at gøre med ægthed. Derfor er forebyggelsen af ​​crawler spam en nødvendig foranstaltning, hvis du vil sikre dit websteds sikkerhed og beskyttelse.

Trin 1: Identificer alle spam-domænerne og webstedets navne:

For at identificere alle spam-domæner og websteder skal du logge ind på Google Analytics-konti og følge disse enkle trin:

  • 1. I venstre side skal du navigere til indstillingen Acquisition;
  • 2. Vælg alternativet Alle trafik og gå til henvisningerne
  • 3. I det primære område i Google Analytics-kontoen skal du klikke på Hostname-indstillingen for at identificere crawler-spam'en

Herfra kan du identificere, om crawler spam sender dig falske besøg eller ej.

Trin 2: Opret de regulære udtryk:

Når du har identificeret crawler-spam, er det næste trin at oprette regulære udtryk på følgende måde:

  • traffic2cash \ .xyz | darodar \ .dk | knapper-til-hjemmeside \ .com

Vi vil gerne anbefale dig at lægge det sammen med Notepad og TextEdit, så du vil henvise til hovedsiden. Du behøver ikke at redigere udtrykket med '|' - tegn som det vil stoppe udtrykkene fra at udføre deres funktioner.

Trin 3: Opret det brugerdefinerede filter og ekskluder spam-domænerne og webstedets navne:

Det tredje og sidste trin er at oprette de brugerdefinerede filtre og ekskludere alle crawler-spam-domænerne. Til dette skal du huske følgende trin:

  • 1. Gå til administrationspanelet på din Google Analytics-konto.
  • 2. Klik på knappen Alle filtre i topmenuen, og vælg den røde farve Tilføj filterindstilling.
  • 3. Når filteret er oprettet, skal du tilføje de mistænkelige domænenavne på det og glem ikke at verificere filtre for at sikre, at alle problemer er blevet behandlet.
November 29, 2017
Semalt: Hvad er Crawler Spam? Sådan forhindrer du det i tre enkle som ABC-trin
Reply