Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er Darodar.com Henvisning?

1 answers:

Hvis du regelmæssigt tjekker din Google Analytics-konto, kan du måske bemærke en vis henvisningskilde i opkøbskanalerne. På et glimt ser disse kilder uskyldigt ud, indtil du korrekt kontrollerer, hvad der sker med dine analysedata. Forskellige webmastere og bloggere bemærker en betydelig mængde trafik, der kommer til deres hjemmesider fra darodar.com. Semalt ekspert, Julia Vashneva, advarer om, at den falske trafik ikke er begrænset til darodar.com, den kommer fra tonsvis af andre henvisninger og deres relaterede links som gratis websitebuttons, kambasoft, 7makemoneyonline og andre. Disse websteder hæver et rødt flag til webmastere, forretningsmænd og marketingfolk, og det er på tide at finde ud af, hvad darodar.com er, og hvordan denne henvendelse spam service fungerer.

Hvad er Darodar?

I løbet af 2013 observerede nogle webmastere unikke henvisningsbesøg fra et websted kendt som darodar.com og dets variationer. Folk fandt, at deres websteder modtog 200 til 2000 besøg om måneden fra mærkelige og mistænkelige websteder, og afvisningsprocenten var 100%, hvilket betyder, at de besøgende ikke brugte mere end et sekund på deres websteder. Snart faldt ejere og webmastere på darodar som det mest fremtrædende referral spam-netværk.

Det er sikkert at nævne, at darodar.com markedsfører sig som det bedste SEO-firma, der hjælper med at forbedre placeringen af ​​dit websted. Faktisk forurener dette firma din Google Analytics-konto med falsk trafik, og det største problem er, at det er umuligt at slippe af med sin henvisningspost. Web eksperter hævder, at darodar har bragt den sorte hat SEO taktik tilbage til arbejde. Dette firma er opstået som en spam-referentgigant, og dets såkaldte webmasterværktøjer er rettet mod små og store websteder med lavere besøgstæller. Med andre ord kan vi sige, at dette websted ikke generer reel trafik og målretter små og mellemstore virksomheder for at forbedre sin egen rangering.

Hvordan virker det?

Hvis du spekulerer på, hvordan darodar.com fungerer, lad mig fortælle dig, at dets robotter og edderkopper sender ud tonsvis af anmodninger til dit websteds offentligt tilgængelige adgangslog. Alle disse anmodninger logges ind i adgangsfil, oprette HTML referrer links og derefter dukke op som henvisninger til besøg i din Google Analytics-konto. Det menes også, at darodar.com sender snesevis af falske besøgende til webstederne og tricks Google Analytics-dataene. Det største problem er, at robotterne ignorere robots.txt-direktivet, der beder dem om ikke at indeksere. Robots.txt-filer bruges i vid udstrækning til at modvirke de rigtige bots fra at indeksere dit website og indsamle oplysninger. Mange webcrawlere får adgang til serverne på dit websted dagligt. Google og andre 22) søgemaskiner s bruger også crawlere til at indeksere dit websted, og det er det, som darodar.com også gør.

Hvad skal jeg gøre?

Du bør aldrig besøge darodar.com eller et andet tilknyttet websted, hvis du vil sikre din sikkerhed på internettet. Du bør heller ikke bruge dens plugins og ikke forsøge at fjerne darodar.com fra dine søgemaskine resultater . Mere seriøst bør du rydde cachen for at sikre, at darodar.com og dets partnere ikke længere er til stede i din historie. For at slippe af med denne henvisningspost, skal du filtrere den fra din Google Analytics-konto. Selv om det aldrig vil stoppe bots fra at åbne dit websted, vil det slippe af med de oppustede data omkring darodar.com og knapper til websitet. Du kan også blokere darodar.com fra .htaccess-filen, og dette kan gøres ved at indsætte en bestemt kode øverst på din URL.

November 29, 2017
Semalt: Hvad er Darodar.com Henvisning?
Reply