Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er en Spam Bot og Sådan Blokerer

1 answers:

Hvis du logger ind på Google Analytics-kontoen og observeret en pludselig stigning i sessioner, er chancerne for, at bots og henvisningsp spam har ramt dit websted. På et glimt kan du føle, at det får dig til salg og kundeemner, men når man ser nærmere på en kilde til sessionerne, får du en ide om, hvor trafikken kommer fra. Spambots er primært ansvarlige for lav kvalitet website trafik . I de senere år har flere og flere webmastere klaget over, at henvise spam-bots gennemgå deres websteder, og det ser ud til, at de virkelige personer har besøgt dine websider. Den sorte hat SEO og negative spambots kan skævre dine Google Analytics-data i et stort antal - truck appraisal online. Desuden vises disse bots, da de besøgte dit websted flere gange, men afvisningsprocenten er 100%. Du får ingen positive data, og dit websteds placering begynder at falde dag for dag.

Hvad er en Spam Bot?

Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, forklarer, at robotter er automatiserede programmer, der har evnen til at udføre handlinger uden nogen manuel input. En bot er ansvarlig for at udføre en række opgaver, som en rigtig person kan gennemføre inden for timer, dage eller uger. Bots behøver kun et par sekunder til at udføre flere opgaver ad gangen og er oprettet for at besøge dit websted unaturligt.

Forskellen mellem ulovlige og legitime bots

De legitime eller ægte bots hører til søgemaskinen s som Bing, Yahoo og Google. De kan indeksere dit website og viser alle dine sider i søgemaskinens resultater . Disse robotter beskadiger ikke dit websted på nogen måde, mens de ulovlige robotter er beregnet til at skade din hjemmeside..Det ser ud til, at de besøger dit websted og kan få dig masser af synspunkter, men de er ikke webstedskendte og kaldes negative bots. De mest almindelige og berømte spam henvisningsbots er event-tracking.com, free-share-buttons.com, social-buttons.com, darodar.com og get-free-traffic-now.com.

Der er nogle variationer omkring disse websteder, og deres webadresser vises automatisk i Google Analytics-kontiene. Hvis du følger deres webadresser for at vide mere om disse virksomheder og deres reklamepakker, er chancerne for, at de vil skade dit website. Hvis du f.eks. Ser en henvisningspost (se-din-website-her.com) i din Google Analytics-konto, skal du fjerne den så hurtigt som muligt.

Sådan spærres spambots i din Google Analytics-konto?

Næsten alle spam henvisningssteder er store lovovertrædere og bør slippes af med det så hurtigt som muligt. Hvis du kommer på tværs af en ny henvisningspost i din Google Analytics-konto, skal du filtrere det ud, men ulempen ved denne procedure er, at de dårlige robotter forbliver ved at besøge din hjemmeside igen og igen. Det betyder, at de vil tage højde for din servers ressourcer og påvirke dit websteds indlæsningshastighed. Det er dog muligt at bruge .htaccess-filen til at blokere alle spamwebsites. Det er værd at sige, at .htaccess-filen er en effektiv måde at blokere for et helt mistænkeligt websted. Det første skridt er at indsætte en bestemt kode i din .htaccess-fil. Hvis denne fil ikke fungerer korrekt, skal du uploade en ny .htaccess-fil til roden af ​​domænet.

En anden hurtig og nem måde at reparere spam bot på, er ved at oprette avancerede filtre i din Google Analytics-konto. Log ind på din konto og klik på fanen Admin. Herfra skal du gå til indstillingen Opret ny visning, og under afsnittet Rapporteringsvisningens navn vil du se en Spamfri knap. Her skal du klikke på alternativet Ny filter og glem ikke at navngive dit filter.

November 29, 2017