Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan og hvorfor du skal blokere din IP-adresse i Google Analytics

1 answers:

Det er muligt at modtage hundredvis eller endda tusindvis af visninger i et blogindlæg og alligevel mislykkes i at modtage kontakter eller kommentarer på det samme. Et websted kan indikere, at det er blevet set af en række seere, men svaret med hensyn til kommentarer og kontakter angiver ellers. Dette sker i en Google Analytics-konto. De data, der viser betragterens svar, er kendt som rapporteringsdata. Rapporteringsdataene kan være unøjagtige, hvis IP-adressen i Google Analytics-kontoen ikke er blokeret.

For at få nøjagtige rapporteringsdata er det vigtigt, at den IP-adresse, der bruges dagligt på et websted, blokeres. Det er godt for et websted at modtage en hel del synspunkter. Man kan være fristet til at tro, at hvis en hjemmeside angiver, at den modtager flere visninger, er den i stand til at skaffe mere indtjening fra reklamer. Tværtimod er dette ikke tilfældet, fordi rapporteringsdataene ikke er korrekte, hvis IP-adressen til den pågældende hjemmeside ikke afspejler faktum. Derfor kan brug af disse data for at overbevise en potentiel annoncør være vildledende. Det er bedre at få et lille antal seere af et websted, hvis statistikker er pålidelige, såsom at vide, hvad de gør, når de besøger hjemmesiden end at modtage en masse seere, hvis hensigter ikke er klart defineret.

Det er muligt at blokere en IP-adresse, hvis denne simple procedure, forklaret af Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt , følges.

Trin 1: Identifikation af IP-adressen

De fleste mennesker bruger lange timer på deres computere og har ingen anelse om deres IP-adresse. For at finde ud af IP-adressen behøver man blot at Google "Hvad er min IP-adresse?" fra resultaterne er nummeret der vises øverst på siden IP-adressen. Det er vigtigt at huske dette nummer, hvis ikke, det kan skrives ned til fremtidig reference.

Trin 2: Log ind

Næste trin er at logge ind på den Google Analytics-konto, som du vil blokere for IP-adressen.

Trin 3: Valg af konto

Efter at logge ind på Google Analytics-kontoen, er det næste at vælge den konto, som du ønsker at blokere for IP-adressen.

Trin 4: Valg af admin link

Når kontoen er valgt, skal du flytte til øverste højre hjørne af skærmen og klikke på linket Admin.

Trin 5: Valg af filtre

Når Admin-linket er åbnet, skal "Alle filtre" vælges fra kontosektionen.

Trin 6: Vælg nyt filter

Det næste trin er at klikke på Nyt filter. På navnefeltet kan man vælge et hvilket som helst ønsket navn til IP-adressen. Det allerede definerede filter og "Exclude" -alternativet skal forblive kontrolleret. Den anden rullemulighed skal ændres og skrives som "trafik fra IP-adressen", og den tredje rullemenu er uændret. IP-adressen fra Google-søgningen skal indtastes i det relevante felt efterfulgt af at vælge den tilgængelige profil og tilføje den. Det sidste trin er at gemme det.

Når den er gemt, er IP-adressen blevet blokeret fra rapportering Source .

November 28, 2017