Back to Question Center
0

Semalt: Hvorfor WordPress-plugins forsvinder fra Plugin Directory?

1 answers:

Omkring halvtreds tusind WordPress-plugins er tilgængelige i WordPress-plugin-mappen, men en gang imellem forsvinder nogle af dem, og vi forstår ikke, hvorfor det sker. Der er nogle gode grunde til, hvorfor dette sker, men oplysningerne er aldrig tilgængelige offentligt.

Ross Barber, en førende ekspert på Semalt , fortæller, at hvis dit plugin pludselig er forsvundet, og du vil vide årsagen, før du starter undersøgelsen, skal du kontrollere dit WordPress dashboard for følgende muligheder

1. Dit websted er kompromitteret

Sommetider er WordPress eller blogging websites kompromitteret uden din viden. Chancerne er, at dine data er blevet stjålet, og plugins ikke fungerer korrekt i din WordPress. Lad mig her fortælle dig, at WordPress er ansvarlig for at udføre grundlæggende checks på alle de installerede plugins og kan fjerne koderne injiceret i dine metadata, men hvis problemet fortsætter, skal du straks kontakte en WordPress eller en it-ekspert.

2. Tjek redaktørkoden for mulige tyverier

En anden grund til, at din WordPress-plugin ikke vises, er at du eller en anden har ændret editorskoden. Nogle gange udnytter hackere og spammere udførelsesfiler og editorkoder på dit WordPress-websted og indsætter deres ondsindede koder i dem. Chancerne er, at nogen af ​​disse koder har fået dit plugin til at forsvinde fra plugin-mappen, men der er ikke noget at bekymre sig om. Du skal bare gå til afsnittet Editor og kontrollere om alt er normalt..Hvis du ser nogle mistænkelige koder her, skal du fjerne dem så hurtigt som muligt.

3. Problemer med PHP-filen

Ligesom Editor-sektionen vil din PHP-fil sandsynligvis blive redigeret af nogle hacker eller en anden administrator. Du skal bare kontrollere indstillingerne for denne fil og få den redigeret, hvis det er obligatorisk. Sådanne filer redigeres oftest af hackere af ondsindede grunde.

4. Pas på kodeinjektionsværktøjer

Du bør aldrig bruge et automatisk kodeindsprøjtningsværktøj på din WordPress-hjemmeside. Dette skyldes, at sådanne koder kan få nogle eller alle plugins til at forsvinde fra biblioteket, og du kan endda miste din adgang til hjemmesiden. Hackerne udfører undertiden Distributed Denial of Service-angreb og injicerer flere ondsindede koder til dit websted ved hjælp af disse værktøjer, så vi anbefaler dig at holde dig væk fra disse kodeværktøjer og sikre dit websteds beskyttelse.

5. Wordpress kan fjerne pluginet selv

Sommetider fjerner eller afinstallerer WordPress et plugin selv, og årsagen til det er ukendt. Du kan dog kontrollere dine sikkerhedsindstillinger og kontakte seniorer for at stoppe WordPress fra at fjerne flere plugins i fremtiden. Hvis din WordPress periodisk havde advaret dig om et par ting, og du ikke har bemærket, er chancerne for, at dit plugin automatisk fjernes fra biblioteket.

6. Opdater dit plugin for at forhindre det i at blive fjernet

Sommetider opdateres de forældede plugins enten automatisk eller fjernes fra WordPress plugin-mappen. For at forhindre dette problem bør du regelmæssigt opdatere dine plugins og holde deres standarder så højt som muligt.

November 29, 2017
Semalt: Hvorfor WordPress-plugins forsvinder fra Plugin Directory?
Reply