Back to Question Center
0

Semalt Islamabad-ekspert om indstilling af Google Analytics for at fjerne Ghost Referrer

1 answers:

Spam i Google Analytics er blevet et alvorligt problem. På grund af en oversvømmelse af henvisningspost fra de voksne websteder og sociale knapper er webmastere blevet overvældet af alle de filtre, de har oprettet for at klare de ubrugelige data, deres websteder modtager. Der er ingen grund til at gå i panik, fordi det er ganske nemt at oprette Google Analytics for at skjule referrerings spam. Men først bør du forstå, hvordan henvisningspost virker.

Hvis du vil have mennesker til at besøge dit websted og være bevidste om kvaliteten af ​​din trafik, skal du være opmærksom på hvide hat SEO teknikker.

En øverste ekspert fra Semalt , Sohail Sadiq, giver her en overbevisende praksis i denne henseende.

Det kan ikke være muligt for nogen at slippe af med henvisningsspam, da det ødelægger dine statistikker og beskadiger dit websites placering i en grad. Derfor skal du fjerne det fra Google Analytics-kontoen så hurtigt som muligt. Darodar.com, priceg.com, iloveVitaly.com, hulfingtonpost.com og blackhatworth.com er de mest almindelige henvisninger, der forårsager frustration for Google Analytics-brugerne.

Hvis du opdager en stigning i trafikken i Google Analytics-rapporten, kan din øjeblikkelige reaktion være behageligt. Men du bør bekymre sig om kvaliteten af ​​din trafik og afvisningsprocenten på dit websted. Chancerne er, at den referrerende spam vil besøge dit websted med 100% afvisningsprocent, og tiden brugt på dit websted er nul sekunder. Før du går ud fra noget andet, skal du spørge dig selv "om denne trafik er pålidelig eller ej." Hvis ikke, bør du træffe foranstaltninger for at slippe af med spammere. For dette, find ud af oprindelsen af ​​din trafik. Gå til afsnittet Acquisition> All Traffic> Henvisninger og kontroller trafikkilderne..Prøv at vurdere, hvor besøgene rent faktisk kommer fra.

Den alvorlige ulempe ved henvisningerne er, at de forbruger intelligens på dit websted og øger afvisningsprocenten, der påvirker din søgemaskine rangering inden for dage.

Løsningen på dette problem

Hvis du klikede på linket HulfingtonPost.com eller et andet spam link, skal du lukke din webbrowser så hurtigt som muligt. Så kan du genåbne det og slette cookies og historie for at sikre din sikkerhed. Det er værd at vide, at forskellige typer spam kan behandles på en række måder. Nogle af dem er blevet diskuteret nedenfor.

Creepy Crawler

Det kryber rundt om internettet og tager information til egne midler. Det udfører en række opgaver ved at klikke på dine links og opfordre dig til at klikke på de mistænkelige links. Det kommer hovedsagelig fra forskellige IP-adresser, og du kan ikke blokere trafikken ved at udelukke IP'erne i din Google Analytics-konto. Du kan dog blokere det i dine .htaccess-filer.

Ghost Henvisning

En spøgelsesreference henvender sig ikke til dit websted. Dens mest almindelige eksempler er darodar.com og ilovevitaly.co. Du kan overveje at redigere .htaccess-filen, men det kommer ikke til gavn for dig og er meningsløst, fordi spøgelseshenvisningerne er ret kraftfulde til at håndtere. Du kan ikke blokere deres besøg i det hele, men du kan holde styr på din Google Analytics-konto. De har til hensigt at narre Google's sporing og bruge tilfældige sporings-id'er til at udføre deres opgaver. Chancerne er, at dit id blev sporet og registreret af henvisningsspam, og nu vises henvisninger i dine Google Analytics-rapporter. Du skal bruge filtre til at forhindre spam og tilføje den mistænkelige hjemmeside i listen Henvisningsløsning.

November 29, 2017
Semalt Islamabad-ekspert om indstilling af Google Analytics for at fjerne Ghost Referrer
Reply