Back to Question Center
0

Semalt: Kategorier af Denial of Service (DoS) Angreb

1 answers:

DoS-angreb er et ondsindet forsøg på at gøre dine servere eller netværksressourcer utilgængelige midlertidigt eller permanent. Hackere opnår denne opgave ved at udføre forskellige tjenester. Som følge heraf kan de suspendere eller afbryde dine konti for en levetid. Denial of Service-angreb involverer normalt en række kompromitterede maskiner, der bruges til at målrette mod nye computere og mobile enheder - esercizi per esterni calcion. Disse maskiner forårsager forskellige sårbarheder og oversvømmer målressourcerne med kontinuerlige anmodninger, forespørgsler og uønskede meddelelser. DoS-angrebene kan påvirke dine enheder kraftigt og udføres ofte som botnets.

Andrew Dyhan, den Semalt Customer Success Manager, siger, at DoS-angreb er opdelt i to forskellige kategorier:

1. Application layer DoS attack

Denne type DoS-angreb omfatter HTTP-oversvømmelser, null-zay-overfald eller langsom angreb (Slowloris eller RUDY). Dette DoS-angreb sigter mod at skabe problemer for et stort antal operativsystemer, kommunikationsprotokoller og webapplikationer. De ser ud til at være uskyldige og legitime, og anmodningerne ser pålidelige ud, men deres størrelse måles i form af anmodninger pr. Sekund..Dette DoS-angreb sigter mod at overvælde de målrettede applikationer med masser af anmodninger, der forårsager høj hukommelse og CPU-brug. Det vil i sidste ende hånd eller crash dine computer applikationer.

2. Netværkslag DoS-angreb

Netværkslaget DoS-angrebet består af UDP-oversvømmelse, SYN-oversvømmelse, NTP-amplifikationer, DNS-amplifikation, SSDP-amplifikationer og IP-fragmenteringer. Disse er alle high-end barrages og måles i gigabit per sekund. De måles også i form af pakker pr. Sekund og udføres altid af zombie computere eller botnets.

Hvordan spredte DoS-angrebene sig?

De cyberkriminelle søger at inficere og kontrollere hundreder til tusinder, endda millioner af smartphones og computere. De ønsker at fungere som mestere i zombier eller botnetnetværk og levere DDoS-angreb, store spamkampagner og andre cyberangreb. Under visse omstændigheder etablerer cyberkriminelle et kæmpe netværk af zombier og inficerede maskiner for at få adgang til nye netværk og enheder, enten som direkte salg eller på udlejningsbasis. Spammerne kan muligvis leje og købe netværk til at drive store spam kampagner.

DoS botnets og deres værktøjer:

Botnens skaber hedder en botherder eller botmaster. Han eller hun kontrollerer DoS-robotterne fra fjerntliggende steder og tildeler nogle opgaver til dem hver dag. Botmasterne kommunikerer med DoS-serveren via skjulte kanaler som uskyldige protokoller, HTTP-websteder og IRC-netværk. Han / hun kan også bruge sociale medier som Twitter, Facebook og LinkedIn for at komme i kontakt med andre.

Botnet-serverne kan nemt kommunikere eller samarbejde med DoS-netværket og andre botnet-servere, hvilket skaber et effektivt P2P-netværk, der styres af en enkelt eller flere boteksperter. Det betyder, at alle ikke kan give instruktioner til et netværk af DoS, da angrebene har flere oprindelser, og kun hackere ved, om deres oprindelse. DoS-robotterne forbliver skjult bag de tvetydige tjenester og foregiver at give deres kunder et højt profileret værktøjssæt, som rent faktisk er godt for ingenting.

November 29, 2017