Back to Question Center
0

Semalt præsenterer de strengeste Wiki artikler nogensinde

1 answers:

Det er meget nemt at falde ind i wiki-hullet, mens du surfer på Wikipedia. Du kan se efter de skuespillere, der spillede de bedste roller i Hollywood-film, og så begyndte du at søge om deres koner og fandt ud af, at de ikke gik på gymnasiet og begyndte deres karriere for tidligt. Wikipedia har for nylig fejret sit 15 års jubilæum, og siden begynder at give information til børn, der laver deres opgaver og lektier. Med et stort antal data og oplysninger lige ved hånden, har Oliver King, den Semalt Customer Success Manager, afrundet de underlige og skæmmeste Wiki artikler fra enhver tid:

1. Vladimir Demikhov

Vladimir Demikhov var en berømt og fornyet videnskabsmand, der introducerede begreberne organtransplantation for første gang. Fra 1930 til 1950 gennemførte han et par eksperimenter og transplanterede et menneskeligt hjerte til en abe - buy queue management system. Senere transplanterede han hundens hoveder med succes. I løbet af 1960'erne var denne videnskabsmand i stand til at transplantere et hundehoved, og omdanne det til et to-dyret dyr. Det er almindeligt antaget, at Dr. Robert White, en neurosurgeon, der udviklede hovedtransplantationerne på aberne, var imponeret af Deminkhovs arbejde.

2. Joyce Carol Vincent

Carol Vincents dødlegeme blev fundet i hendes London-lejlighed, der så mærkeligt og usædvanligt som dødlegemet som liggende der i mere end tre år. På grund af at regningerne blev betalt automatisk, kørte hendes fjernsyn og varme, og den del af hendes leje blev betalt, alle troede på, at Joyce levede. Dage før hendes død havde denne unge dame afbrudt kontakter med hendes slægtninge og venner.

3. Jennifer og juni Gibbons

4. Armin Meiwes

Denne tyske fyr fik ry for at myrde og spise en person, der gav sig til Armin på internettet. Han havde lagt en annonce på webstedet, The Cannibal Café, hvor Meiwes udtalte, at han ledte efter, at nogen skulle blive myrdet og forbrugt. En mand fra Berlin, Bernd Jürgen Armando, svarede på hans annonce, og Miewes amputerede Brandes 'penis og kogte det ordentligt.

5. Kistefødsel

Det betragtes bredt som den post mortem føtalekstrudering og tilhører historien om en gravid kvinde. På grund af den moderne kemiske bevarelse af døde kroppe og avancerede lægemidler forekommer sådanne tilfælde sjældent. Men i det 15. århundrede rapporterede de medicinske myndigheder sådanne hændelser i et stort antal.

6. Roanoke Colony

Dette kort over Roanoke blev fundet forladt, og opsætningen tilhører North Carolina. Sir Walter Raleigh sendte mere end 100 kolonister for at etablere en by i Chesapeake Bay. Denne by blev ledet af John White. Da den hvide blev bedt om at besøge Roanoke for at kontrollere bosætterne, fandt han et skelet, og kolonien blev derefter kaldt som den tabte koloni.

7. Listen over mystiske forsvindinger

Denne liste over mystiske forsvindinger omfatter mange mennesker, der forsvandt fra jordens overflade, og ingen ved, hvor de gik.

November 29, 2017
Semalt præsenterer de strengeste Wiki artikler nogensinde
Reply