Back to Question Center
0

Semalt præsenterer tre enkle trin for at forhindre malware pop-ups og spam

1 answers:

Hvis du søger internettet dagligt, skal du være fortrolig med popup-annoncer, malware og spam. Disse ulige annoncer kommer i forskellige former og forsøger at sælge dig bestemte produkter eller tjenester. Mens e-mails og pop-ups af mærker og velrenommerede firmaer er legitime og sikre, vil adware-programmerne, der genererer illegitim malware spam og pop-ups, installere spyware og kapre din webbrowser. De vil også fange dine private oplysninger, såsom kreditkortoplysninger og PayPal ID.

Oliver King, den Semalt Customer Success Manager, siger, at junk email eller spam er en omkostningsskiftet annonceformular. Hvis din indbakke har masser af beskeder fra virksomheder eller personer, som du ikke ved, kan du have malware på din computer - online logo maker free best. Instant messaging og e-mails er blevet en berømt måde at sprede malware og spyware på. Spammerne tricker dig i ondsindede aktiviteter og sender masser af meningsløse og ubrugelige e-mails næsten daglig. Google deler, at over 80 millioner spam-e-mails sendes hver dag, men det er muligt at slippe af med popup-vinduer og spam i malware i tre enkle trin.

Trin 1: Fjern de uønskede programmer fra Google Chrome-browseren (kun Windows) :

Hvis du bruger en Linux- eller Mac-enhed, kan du ikke få glæde af dette trin..Og hvis du bruger Google Chrome som dine primære browsere, kan du nemt fjerne eller forhindre pop op-vinduer og spam på malware på følgende måder:

  • Installer et plugin som Adblock Plus og fjern alle uønskede programmer ved at klikke på Fjern-indstillingen. Google Chrome hjælper dig med at fjerne malware, angive indstillingerne som standard og slukke dine udvidelser.
  • Glem ikke at genstarte computeren, når du har installeret og aktiveret dette plugin.
  • For at slå de udvidelser, du stoler på, skal du gå til indstillingen Flere værktøjer - udvidelser og klikke på knappen Aktiver.

Trin 2: Fjern de uønskede programmer på alle computere:

Hvis du for nylig har købt eller downloadet et antivirusprogram eller et anti-malware-program, skal du køre det for at fjerne popup-annoncer og spam så hurtigt som muligt.

  • På Mac-computeren skal du gå til mappen og klikke på knappen Programmer.
  • Søg efter popup-annoncerne eller spam, du ikke genkender eller vil fjerne.
  • Klik på knappen Flyt til papirkurven og klik på Empty Trash for at slippe af med malware øjeblikkeligt.

Trin 3: Nulstil browserindstillingerne på alle computere:

Du kan nulstille browserindstillingerne på en hvilken som helst computer med følgende metode:

  • Åbn Firefox eller Chrome-browseren på din computer.
  • Klik på indstillingen Indstillinger og gå til Avanceret område.
  • Næste trin er at klikke på knappen Reset og bekræfte dine handlinger ved at klikke på knappen Save.

Beskeder med malware eller spyware kan komme fra enhver kilde, så du kan tilpasse ovenstående metoder for at fjerne dem alle. Uanset om du modtager mistænkelige e-mails eller ser irriterende pop-ups, vil du være i stand til at slippe af med dem og nyde at surfe internettet sikkert og sikkert. I mellemtiden bør du aldrig åbne e-mails og tekstbeskeder fra ukendte afsendere!

November 29, 2017
Semalt præsenterer tre enkle trin for at forhindre malware pop-ups og spam
Reply