Back to Question Center
0

Semalt: Sådan blokerer du et websted fra at dukker op i nogle Google-søgeresultater

1 answers:

Den typiske internet browsing oplevelse er normalt fuld af mange spam links. For eksempel ønsker en forælder måske at blokere voksenindhold i situationer, hvor børn får adgang til internettet. I andre browsersager kan du muligvis fjerne nogle irriterende resultater fra dine søgeresultater. I mange tilfælde skal du muligvis lære at blokere nogle websteder fra at blive vist på dine Googles søgeresultatsider.

Michael Brown, en erfaren specialist af Semalt , sikrer, at det er muligt at forhindre disse websteder manuelt fra Google-kontoindstillingerne. Efter nogle opdateringer indarbejdet Google denne funktion for at lette din irritation. Du kan filtrere tidligere besøgte sider fra dine søgeresultatsider.

For at nyde denne funktion skal du oprette en Google-konto. Når du har bedømt en konto, skal du gå til hjemmesiden, du skal blokere fra visning i visningen. I starten ser du muligvis ikke nogen blokindstilling på din Google-søgevisningsside. Dette skyldes, at Google ikke ønsker, at dette skal være brugerens første indtryk. Google ønsker, at du har en bedre oplevelse, og derfor vælger de at skjule denne mulighed. Desuden kan folk vende tilbage til deres skjul liste fra deres Google-konto præferencer.

Gå til domænet for den hjemmeside, du skal blokere fra søgeresultaterne. Fra denne blokmenufunktion kan du gå til Google og forhindre, at et helt domæne vises på et brugeres søgeresultat..I andre tilfælde må man muligvis blokere et helt websted. I dette tilfælde kan du anvende 'block all example.com' hjemmesider. Du kan også navigere til de viste blokerede resultater for at se disse websteder. Herfra har du mulighed for at kontrollere eller styre de blokerede websites.

For at gå til denne menu, log ind på din Google-konto og søg efter din forespørgsel. Gå til administratoren "Administrer blokerede websteder" via søgeindstillinger. Herfra kan du gå til indstillinger og administrere dine blokerede hjemmesider. Du kan ophæve et websted herfra.

Nogle brugere kan anvende brugen af ​​browserudvidelser til at kontrollere websitetstrafik . I disse tilfælde har folk tendens til at bruge aspekter som BlockSite-udvidelsen til at styre dets adfærd. Desuden kan man også oprette en adgangskode til at kontrollere, hvordan folk bruger browseren. Dette kan forhindre en person i at oprette en anden konfiguration i browseren.

Konklusion

I nogle tilfælde er det vigtigt at blokere nogle søgeresultater ved at holde op med at blive vist på Googles søgeside. Disse søgeresultater kommer og gør hele web browsing oplevelsen trættende, især hvis du bruger samme søgeord til at kontrollere søgeresultaterne. I andre tilfælde kan folk muligvis sætte forældrekontrolfunktioner fra en computers browser. Denne SEO artikel kan lære dig at blokere en hjemmeside fra Googles søgeresultater. Du kan forhindre de irriterende søgeresultater, der fortsætter med at gentage forskellige søgeord, som hovedsagelig er med i dine søgninger. Du kan også oprette en hjemmesideblokliste for websteder, du ikke vil have til din Google-søgekonsol.

November 29, 2017
Semalt: Sådan blokerer du et websted fra at dukker op i nogle Google-søgeresultater
Reply