Back to Question Center
0

Semalt: Sådan Blokerer Knapper Til Website Henvisning Trafik

1 answers:

Hvis din hjemmeside modtager uønskede og mistænkelige henvisningsbesøg fra knapperne-for-website.com, kan din virksomhed blive ødelagt, og du er ikke den eneste person, der står over for dette problem. Buttons-for-website.com er et websted, der involverer brugere i referreringsspam og indekserer egne hjemmesider ved hjælp af dine Google Analytics-data. Knapper til hjemmesiden bruges i vid udstrækning af spammerne til at fremme et antal falske websteder, og det øger deres rang i Bing, Yahoo og Google.

Igor Gamanenko, en topekspert fra Semalt , siger at disse knapper-for-website - cheap windows vps server hosting.com henvisninger spam kan forårsage masser af uønskede problemer. Først og fremmest kan henvise spam ødelægge Google Analytics-statistikkerne, som f.eks. Målgruppens målgruppe, opkøb og adfærdsdata. Desuden kan henvisningspost ødelægge den geografiske placering, afvisningsprocenten og alle de ting, der findes i din Google Analytics-konto.

Webmastere klager ofte på, at deres websteds data, især afvisningsfrekvensen, påvirkes af henvisningsspammen, da spam-webadresserne lander på kun få sider og forlader webstedet inden for få sekunder. Referrer spam vises i din Google Analytics-konto og ødelægger webstedets placering inden for få dage.

Introduktion til knapper-for-website.com:

Knapperne-for-website.com er primært målrettet mod dit websteds analytiske data og er designet til at fremstille de gentagne anmodninger på dine websider på et givent tidspunkt. Malware, bots og all sort hat taktik er en del af referrer spam. Spammerne drager fordel af denne teknik med hensyn til at generere indtægter. Det hjælper dem med at annoncere deres egne hjemmesider og forbedrer deres websites placering i søgemaskinens resultater ved at skabe kvalitets backlinks til deres websteder på dit websites data. Ulempen ved denne teknik er, at henvisningerne til knapper-for-website.com forstyrrer Google Analytics-statistikker og alle andre målinger..De bruger også båndbredden på dit websted og opretter gentagne anmodninger om at forvirre dig og din Google Analytics-konto. Således kan vi sige, at referrerings spam er en tvivlsom teknik, der bruges til at fremme spammers indhold. De målretter mod dine websteder for at sende kvalitetstrafik til deres egne websider. Spammere og hackere ønsker at promovere deres websider og forsøge at tiltrække folk mod deres produkter og tjenester. De ønsker også at øge deres websites placering på Google ved at oprette kvalitet backlinks. De udfører denne opgave ved at logge anmodning ind på dit websites adgangslog, som bliver gennemsøgt af Google og synes at være spamwebstedet.

Du bør huske på, at knapper-for-website.com ikke er et farligt websted, så længe du klikker på de relevante links. Det kan skabe problemer for dine besøgende og vil narre din Google Analytics-konto. I nogle situationer bruger buttons-for-website.com op på dit websteds båndbredde og sender flere henvendelser til dit websted.

Blokerende knapper-for-website.com referrer trafik i Google Analytics-kontoen:

Hvis du vil blokere knapper-for-website.com henvisningspost i din Google Analytics-konto, skal du huske på disse ting. Lad mig her fortælle dig, at blokering af knapperne-for-website.com-spam i Google Analytics-kontoen ved at oprette filtre kan maske spamwebadresserne. Du kan også forhindre det i din .htaccess-fil. Gå til afsnittet Admin i din Google Analytics-konto, og klik på indstillingen Ny filter for at oprette nye filtre. Her skal du tilføje domænet buttons-for-website.com som det primære filternavn og vælge indstillingen Custom Filter.

Bloker knapperne-for-website.com referrer spam med .htaccess filen

Hvis du vil blokere knapperne-for-website.com henvisningspost med din .htacess-fil, skal du tilføje denne kode til den.

## SITES REFERRER BANNING

RewriteCond% {HTTP-REFERER} knapper-for-website.com [NC, OR]

RewriteRule. * - [F]

November 29, 2017
Semalt: Sådan Blokerer Knapper Til Website Henvisning Trafik
Reply