Back to Question Center
0

Semalt: Sådan blokkerer du pop-ups i Chrome

1 answers:

Hvis du bruger meget tid på internettet, vil du sandsynligvis komme på tværs af irriterende og ulige annoncer i form af pop-ups, bannereannoncer og automatisk afspilningsannoncer. Max Bell, den Semalt Customer Success Manager, forklarer, at alle disse reklamer er næsten uundgåelige, men det er muligt at gøre noget for at undvige dem alle.

Bloker popupannoncerne i Chrome ved hjælp af et browser plugin:

Selvom forskellige annonceblokerende plugins kan bruges sammen med Google Chrome, er det bedste plugin Adblock Plus. Det virker roligt i baggrunden af ​​din browser og lader ikke annoncerne irritere dig. Hvis du bruger Firefox, kan du ikke bruge dette plugin. Der er dog nogle andre lignende plugins til rådighed for Firefox-brugere - incorporate in lebanon. Du skal blot downloade og installere Adblock Plus og glem ikke at aktivere det. Plugin vil blive integreret med din Chrome-browser, hvilket forhindrer pop op-vinduer i at blive vist i flere dage.

Hvad er Adblock Plus?

Som allerede nævnt er Adblock Plus et plugin, som kan integreres med din Google Chrome-browser. Åbn den i din Chrome-browser og besøg Chrome Webshop, efterfulgt af siden Adblock Plus Extension. Her ser du en blå knap i højre hjørne, siger Tilføj til Chrome..Du skal klikke på denne mulighed, og udvidelsen downloades automatisk. Når du er fuldt aktiveret, behøver du ikke genstarte din Windows eller webbrowser, da Adblock Plus begynder at køre på egen hånd. Denne udvidelse vil tilføje et lille rødt farvet tegn i højre hjørne af din browser. På ethvert tidspunkt er det muligt for dig at klikke på det og se data om hvilke annoncer der er blevet blokeret på dine browsere. Du kan også fjerne blokering af bestemte websteder eller hele sider og ændre de målrettede annoncer fra afsnittet Valg.

Adblock Plus kan ikke bruge noget indhold afhængigt af kilder og formater. Hvis du støder på dette problem, skal du klikke på Stop-knappen og fjerne markeringen for Aktiver denne hjemmeside for at slukke alle de blokerende systemer øjeblikkeligt. Alternativt kan du deaktivere det fra din annonceblokerer og genopfriske de sider, der indeholder indhold eller artikler, som du måske vil kontrollere og læse. Hvis alt er gjort korrekt, vil du fortsætte med at læse indholdet normalt.

Du skal huske, at Adblock Plus ikke sikrer, at alle popup-annoncer bliver blokeret i din Google Chrome-browser, men det fanger de fleste af dem. Der er nogle whitelist virksomheder og mærker, der betaler tungt for at få deres annoncer upåvirket af ad blokkere. Heldigvis betaler virksomhederne sjældent for sådanne pop-up-annoncer; det betyder at du kan slukke næsten alle annoncer fra dine websteder og browsere.

Alternativ: Poper Blocker Pro:

Poper Blocker Proper er et alternativ til Adblock Plus. Det er et glimrende værktøj, som ikke er billigt. Hvis du vil have et simpelt endnu vidunderligt program, der ikke påvirker mange popup-annoncer og kun er specifikke pop op-vinduer, foreslår vi at du prøver Poper Ad Blocker. Det sikrer, at vi hurtigt giver besked om, hvorvidt du skal blokere en bestemt pop-up eller ej, og du kan spare meget tid. Derudover giver vores meddelelser os mulighed for at blokere eller fjerne popup-annoncerne, vi ikke vil se fremover.

November 29, 2017