Back to Question Center
0

Semalt: Sådan blokkerer du pop-ups med Ad Blockers

1 answers:

Pop-upannoncer har eksisteret siden starten af ​​World Wide Web. Lisa Mitchell, den Semalt ekspert, forklarer, at ligesom bannerannoncerne er de en nem måde for annoncører at hæve eller markedsføre deres produkter og tjenester på internettet. Mens nogle pop-ups er nyttige og nyttige, kan et stort antal pop-ups beskadige dit websted.

Hvad er en pop-up annonce?

Lad os først og fremmest præcisere, hvad en pop-up er. Pop-ups er de faner, vinduer og kasser, der åbner sig automatisk og forbliver der, indtil vi gør noget for at få dem lukket - aspire atlantis sub ohm review. Den primære variation af pop-ups er en pop-under, vinduet der åbnes bag vores webbrowsere. Det er rigtigt, at ikke alle pop-ups er ens i funktioner og egenskaber. Nogle af dem er nyttige og kræver ikke at indtaste brugernavne og adgangskoder, mens de andre popup-vinduer er irriterende og skadelige, da de sender anmodninger til brugerne og opfordrer dem til at abonnere på nyhedsbreve. Et eksempel på scareware pop-up er malwaretips.com.

Sådan blokerer pop-upannoncer?

Der er tre måder at blokere en pop op i sporene: Din browsers indstillinger, annonceblokkere som AdBlock og dedikerede popup-blokkere.

1..Popup-blokering i din webbrowser

Webbrowserne har deres egne standard popup-blokkere. Google Chrome, Firefox, Internet Explorer og alle andre browsere håndterer pop op-annoncerne forskelligt, og ikke alle af dem lader os vælge om popup-vinduer skal blokere på et websted eller ej.

2. De dedikerede pop-up-annonceblokkere:

Som navnet antyder, vil popup-blokkerne fokusere på at blokere alle popup-annoncer, uanset om de er nyttige for dig eller ej. I modsætning til annonceblokkere blokerer popup-blokkerne ikke nogen anden form for annoncering. For at vide mere om dem, skal du bare skrive "mest berømte pop-up-blokkere til Chrome", "populære og mest bekvemme popup-blokkere til Firefox" og "bedste og mest nyttige pop-up-blokkere til safari" i en søgemaskine. Microsoft Edge har ingen specifik metode til at blokere pop op-annoncerne.

3. Ad blokkere

Pop-up-annoncerne anmodes om i samme metode som annoncer på siden; Annonceblokkerne kan som standard stoppe dem alle. Hvis du ikke tidligere har brugt en annonceblokker, foreslår vi, at du prøver AdBlock. Det er en af ​​de bedste og mest brugte annonceblokkere på internettet. Det blokkerer dog ikke alle pop op-annoncerne automatisk. Dette skyldes forskellene mellem annoncer fra tredjeparter og første part. For eksempel ignorerer EasyList, et sæt filterregler og regler, som bruges af hver annoncebloker, ofte popupannoncerne fra første part. Hvis du vil overvåge dem, skal du kontrollere Fanboy's Annoyances filter listen. AdBlock blokkerer nemt de anmodninger, der åbner pop op-vinduerne. Nogle gange kan de brugerdefinerede filtre også hjælpe med at stoppe pop op-vinduerne ved at filtrere den uønskede dataudgang. En anden form for popup-vinduer, der kan blive blokeret af AdBlock, er skadelige annoncer. Mens adware er forbundet med gratis streaming-torrentwebsites og gratis programnedlastninger, er de almindelige websteder også målrettet.

Det er rigtigt, at ikke alle pop-upannoncer er irriterende, farlige eller irriterende. Du kan stadig blokere de fleste uønskede annoncer med ovennævnte metoder.

November 29, 2017