Back to Question Center
0

Semalt - Sådan eliminerer du risikoen for et malwareangreb?

1 answers:

Det er ikke muligt for os at være sikker på internettet. Selv de højeste antivirusprogrammer og programmer kan ikke eliminere de risici, der er forårsaget af angreb og infiltration. Dermed er dine chancer for at blive inficeret af virus altid høje. Men vi kan beskytte os selv på internettet ved at tilpasse nogle få foranstaltninger og tage sig af vores sikkerhedsindstillinger.

Det er muligt at minimere risikoen for malwareangreb med disse metoder og strategier defineret af Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt Digital Services:

1. Du skal kontakte din ESET-udbyder, hvis en hacker har angrebet dig, eller dit system ikke fungerer korrekt.

2. Du bør beskytte dig selv med de nyeste versioner af ESET-produkter.

3. Du bør altid øve sikker browsing og installere nyeste antivirus- og anti-malware-software.

4. Hold dine computere beskyttet ved at have stærke adgangskoder og brugernavne.

5. Uddanne dig selv og dine børn om, hvordan man forbliver beskyttet på internettet.

Beskyt dig selv med ESET-produkter

Det er meget vigtigt at holde din database opdateret. Eksperter på ESET-viruslaboratorierne siger, at de fleste internet-trusler skyldes, at folk ikke er opmærksomme på at opdatere deres software og operativsystemer. Således er det vigtigt at holde dine data beskyttet med de nyeste ESET-versioner.Denne opdaterede versioner registrerer hurtigt trusler og kan holde dine computere beskyttet døgnet rundt. Du skal have gyldige ESET-sikkerhedsprodukter. Hertil skal du kontakte repræsentanter for firma og spørg dem om hvordan man får de nyeste versioner installeret.Der er ikke nødvendigt at prøve de gamle versioner, der er gode for ingenting.Overvågning af ESET-produkterne er vigtig, så du kan være sikker på fuldstændig sikkerhed og sikkerhed. Prøv firewalls. ESET Smart Security har et stort antal firewalls at vælge imellem. Du bør holde dine filbeskyttelsessystemer på, når du bruger internettet, da det maksimerer din online sikkerhed og sikkerhed. Sidst men ikke mindst bør du regelmæssigt udføre computer scanning. Hver morgen, når du sidder foran din bærbare computer, er det rart at køre antivirusværktøj og lade det scanne dit system af det hele.

Praktisk sikker internet browsing

Du bør altid øve sikker internet browsing. Til dette skal du begrænse adgangen til ukendte og mistænkelige websider. Det er vigtigt at aktivere din annoncebloker, mens du bruger dine sociale profiler til sociale medier eller surfer på internettet. Samtidig skal du vælge robuste og lange adgangskoder med ordre store og små bogstaver. Du bør aldrig dele dit kodeord med nogen, for enhver pris. Hold dig væk fra de e-mails, der er kommet fra nye id'er og ukendte personer. Du skal aldrig klikke på linkene og spam e-mail vedhæftede filer, da disse kan være risikabelt for din computer enheder.

Hold din computer beskyttet

Du bør holde dine computere beskyttet. Til dette bør du regelmæssigt sikkerhedskopiere dine filer og vigtige data. Sørg for at gentage denne proces tre gange om ugen, da du ikke vil miste dine filer og mapper. Når du brugte eksterne enheder som f.eks. USB og DVD, skal du slå din antivirusprogram til for at forhindre virus og malware. Du bør aldrig ændre standardindstillingerne på din enhed, før du oplever nogle usikre ting Source .

November 28, 2017