Back to Question Center
0

Semalt - Sådan fjerner du trafik i din Google Analytics

1 answers:

Det ville ikke være forkert at sige, at data er hjørnestenen i alle online-forretnings- og marketingbeslutninger. Det er vigtigt for os at udvikle en forståelse af vores data og sikre, at det er op til de nuværende markedsføringsmæssige tendenser. Vi bør også evaluere brugernes adfærd på vores hjemmeside og vide alt om industriens skift. Dette er kun muligt, når vi udelukker bottrafik fra Google Analytics og fokuserer på at få de ønskede resultater.

Alexander Peresunko, kundesucceschef for Semalt , afslører nogle markedsføringshemmeligheder i denne henseende.

For at indsamle data skal du bruge forskellige analyse- og overvågningsmuligheder. Google Analytics er dog det mest autentiske og udbredte værktøj. Dette giver dig mulighed for at finde legitimiteten af ​​dine data og viser dig korrekte resultater. Mere end to milliarder websites bruger Google Analytics til at evaluere og analysere kvaliteten af ​​deres besøg. Bot trafik er noget, der kan skade dit websted og kan få dig til at føle dig lidet på internettet. Det fører til sidst til forkerte konklusioner, vurderinger og antagelser, hvilket påvirker dit websteds ydeevne og troværdighed.

Om Bots

Vi bør ikke glemme, at der for alle menneskelige hits er bot hits til serveren. Så det er sikkert at sige, at robotter er blevet en vigtig og må komponent på enhver hjemmeside. Der er to typer af bots: gode bots og dårlige bots.

Gode robotter er dem, der opfører sig pænt og er gunstige for din hjemmeside, mens dårlige robotter er dem, der er skabt af hackere og angriberne, og de har til hensigt at gennemgå og indeksere dit websted ulovligt. En rapport viser, at mere end tyve procent af al trafik sendt af gode bots er overhalet af de ondsindede og farlige bots. Så vi kan sige, at bots ikke kan være stedvenlige for enhver pris og bør fjernes så tidligt som muligt.

To andre typer af bots er spøgelsesbots og zombiebots. Ghosts bots er dem, der ikke besøger dit websted, men viser de tilsvarende resultater, mens zombiebots er dem der fuldt ud gør dit website. De producerer rapporter i Google Analytics og foregiver at være ægte. De indsætter deres specifikke koder på dine analysedata og forsøger at skade det på en eller anden måde.

Hvordan man udelukker bottrafik

Google meddelte for nylig, at der er flere løsninger til filtrering af gode bots, dårlige bots samt henvisningspam i Google Analytics. Til dette formål bør du oprette ufiltrerede visninger og kende kilderne til din trafik. Du bør kende tricks for at skelne mellem de gode bots og dårlige bots. Du kan tilpasse en række marketingstrategier for at maksimere dine chancer for at få unikke visninger på dit websted. Det er også en fordel, hvis du laver forskellige filtre til både interne og eksterne trafikkilder. Du kan blokere flere IP'er, der ser mistænkelige ud og har intet at gøre med ægthed. I tilfælde af zombiebots, skal du filtrere dem ved at registrere deres placering og fodspor. Til dette skal du vide alt om deres kilde og fortsætte med oprettelsen af ​​fodaftryk Source .

November 28, 2017