Back to Question Center
0

Semalt: Sådan fungerer WordPress-plugins

1 answers:

Oprettelse af et WordPress-plugin alene er ikke så svært, og det kan løse forskellige problemer på dit websted. Kopiering, redigering og indsættelse af koderne er ikke nok, da du skal forstå, hvordan WordPress-plugins fungerer, og hvordan du opdaterer dem i functions.php-filen. Plugin er en sikker måde at tilpasse dit websted på.

Jason Adler, en topekspert fra Semalt , sikrer, at det er meget nemt at starte med dine WordPress-plugins, og du kan vide, hvordan de fungerer - it consultant support service. Wordpress-plugins er PHP-script eller koder, som kan ændre dit websteds layout, udseende og overordnede indlæsningstid. De giver komplet funktionalitet med kroge, og derfor forstår, hvordan WordPress-plugins-arbejdet er afgørende for hver blogger og webmaster. Ligesom temaerne er nødvendige for at tilføje funktionalitet og se på dit websted, forbedrer WordPress-plugins effektiviteten af ​​dine websider.

1. FTP til din hjemmeside

Det allerførste, du skal forstå, er, hvordan FTP fungerer, og det kan gøres ved hjælp af et specifikt FTP-program, som f.eks. Coda. Hvis du ikke ved noget om FTP, foreslår vi at glemme dette trin og gå videre til næste trin.

2. Naviger til din WordPress plugin mappe

Når du har fået adgang til hjemmesiden via FTP, er det næste trin at navigere til WordPress plugin-mappen. Denne mappe er placeret i / wp-indhold / plugins sektionen og er let at finde.

3. Opret de nye mapper til et plugin

For hver plugin du opretter, er det vigtigt at oprette en separat mappe. Det er nemt at oprette, og du skal bare gå til WordPress dashboard og indtaste navnet på din mappe. Der er ikke behov for at indsætte bindestreger, mellemrum, udtryk eller andre lignende ord, der er vanskelige at gætte.

4..Opret den primære PHP-fil til WordPress-pluginet

I næste trin skal du oprette den primære fil, som skal være PHP-filen inde i din WordPress-plugins mappe. Sørg for, at du har givet et rigtigt navn til denne fil, f.eks. Min-only-plugin.php. Når du har navngivet det, skal du ikke glemme at redigere filen og gemme indstillingerne før du lukker vinduet.

5. Indstil pluginets oplysninger

Det sidste og et af de vigtigste trin er at kopiere og indsætte dine plugin-oplysninger i hovedfilen. Du skal sørge for, at du har drevet følgende kode til filen og gemt indstillingerne.

/ **

Pluginnavn: Min eneste plugin

Plugin URI: https://www.abcmywebsite.com/my-only-plugin

Beskrivelse: Det er mit første WordPress-plugin, og jeg er glad for at oprette den.

Version: 2.0

Forfatter: Mit navn

Forfatter URI: https://www.abc.mywebsite.com

* /

Denne kode er PHP-kommentaren, som ikke vil være synlig direkte i din WordPress 'admin sektion. Men WordPress bruger denne kode og relevante data til at udlade navnet på dit plugin og hjælpe dig med at få gavn af andre plugins. Du bør fuldt ud forstå oplysningerne og huske ovennævnte kode, hvis du vil vide, hvordan WordPress-plugins fungerer og udfører deres flere funktioner dagligt.

November 29, 2017