Back to Question Center
0

Semalt: Sådan oprettes et Wordpress-funktionalitetsprogram

1 answers:

Der er mange tilfælde, hvor folk skal oprette deres funktionalitets plugin. Men meget få SEO artikler derude forklare, hvordan man opretter et Wordpress plugin.

I denne SEO retningslinje fra Andrew Dyhan, en førende ekspert fra Semalt , vil du lære, hvad et WordPress-plugin er, hvorfor du måske skal oprette en, hvornår skal du oprette et funktionalitets plugin og hvordan udføre det. Først og fremmest er det vigtigt at begynde med at vide mere om funktionalitets plugins.

Et funktionalitets plugin

Plugins er PHP kodestykker, som normalt tilføjer tweaks og funktionaliteter til din hjemmeside. De hjælper mange webstedsejere med at opnå mere funktionalitet til deres WordPress-websites ved at udvikle et funktionalitets plugin til at udføre en opgave - australian superanuation fund. For eksempel er det muligt at oprette et plugin, som kan omdirigere til en bestemt side, når en bestemt opgave opstår. Et plugin er en PHP-fil, som fungerer ligesom en temafil eller et andet aspekt.

Et funktionalitets plugin kan gøre dig i stand til at øge aspekterne af dit WordPress-tema. Det gør det muligt at ændre forskellige aspekter af emnet uden at skulle ændre dele af den vigtigere kode. En WordPress-ulempe ved denne metode er, at du kan miste disse ændringer, når du opdaterer, ændrer eller ændrer dit tema. Denne teknik kan være en deltidsløsning til den effekt, du søger. Desuden kan du også holde scriptet til at bruge det på dit nye plugin.

Sådan opretter du et WordPress-plugin

Oprettelse af et funktionalitets plugin er et af de mest komfortable job. Først og fremmest bør du pas på at oprette og redigere PHP-filer. Dernæst skal du oprette dit plugin. Du kan oprette en mappe og sætte PHP-filen i den. Brug af et lignende navn til filen og mappen er afgørende. Derefter har du brug for din favorit IDE editor til at fuldføre magien.

Et WordPress-plugin har brug for en header. En header er den første del af plugin'et. Den består af alle de væsentlige oplysninger om plugin. Overskriftsoplysningerne i dit plugin kan indeholde navnet på plugin'et, versionen af ​​plugin'et og beskrivelsen. Et eksempel på en overskrift vil se ud;

Det er vigtigt at inkludere en readme-fil med dit plugin. Dette kaldes en readme.txt fil. Herfra kan du uploade og aktivere dit plugin.

November 29, 2017