Back to Question Center
0

Semalt: Sådan spærrer du spam på IIS

1 answers:

Referrer spam er blevet en almindelig og uheldig trussel på grund af en spredning af nye blogs i nyere tid. Ligesom kommentar og trackback spam er referrerings spam designet til at placere links på et forbrydende websted med det formål at drive trafik og rejse søgemaskine trafik. Normalt kan kommentar- og trackback-bots holdes ud ved hjælp af menneskelige verifikationsmetoder som kittenauth, captcha og spam lookup-tjenester, herunder Askimet.

Henvisninger til spam er desværre en anden kedel af fisk. Dette skyldes, at det ikke søger at sende links direkte på et websted. I stedet stoler boten på bloggere, der elsker at poste statistikker på deres websteder om, hvor deres trafik kommer fra almindeligt kendt som referrer. Disse spambots rammer din hjemmeside med falsk henvisning, som fører tilbage til dit websted. Pludselig begynder blogejere at registrere live referrerstatistik, der vises på deres websteder med links tilbage til mærkelige hjemmesider. Bot gør dette gentagne gange, og hvis der ikke er gjort noget, kan robotterne optage store mængder båndbredde ressourcer, der resulterer i en benægtelse af service (DOS).

Michael Brown, eksperten fra Semalt , siger, at bots i bedste tilfælde vil oversvømme dine logfiler med falske data, der efterlader dig uden anelse om, hvor din trafik kommer fra. Hvis du er ramt af disse bots, her er hvordan du spærrer spam på iis:

ISAPI omskrivning

Webmastere, der er ramt af henvisningsbotserne, er overrasket over at indse, at de kan holde bots ud ved at foretage ændringer i to linjer øverst i ISAPI Rewrite httpd.ini-filen. At foretage disse ændringer udfører en tilfælde-ufølsom kontrol af henvisningen til al indkommende trafik mod din liste over kendte henvisningsbots. Når en kamp er opdaget, udføres der ingen yderligere behandling, og en side ikke fundet (404) fejlkode sendes.

#Block henvisning SPAM

# Tilføj søgeord mellem nedenfor og adskille med |

RewriteCond Referer:. * (?: søgeord | go | her). *

RewriteRule (. *) $ 1 [I, F].

For at holde bots ud, skal du udfylde parenteserne ved hjælp af nøgleord som angivet ovenfor fra henvisningsstrengen og adskille disse med rørsymbolet. Hvis robotter rammer dig og peger på et websted 1.marine.com og site2.marine.com, skal du blot indtaste det marine søgeord. Det vil blokere alle nuværende og fremtidige forsøg fra websteder med ordet marine fra at ramme dit websted. Husk, at ISAPI-omskrivning ikke skelner mellem en god henvisning fra en dårlig. Dette betyder, at enhver henvisning til ord, der svarer til det, du har angivet, vil blive blokeret, selvom det er legitim trafik.

Når du har indstillet filtrene på plads, vil du se en ændring i dine henvisningslogfiler. Hvis robotterne har ramt dig virkelig hårdt, vil der være en betydelig reduktion i systemressourceforbruget. Selvom ISAPI-omskrivning for at holde ud henvisning, kan det ikke være den mest elegante løsning på problemet, det er meget effektivt at holde dem ude.

Bots udvikler sig altid

Før du lækker dig tilbage og slapper af, fordi du har formået at blokere spam på iis, skal du huske på, at robotter altid udvikler sig. Før eller senere vil de smide dine spamfiltre ud. For at fortsætte botsene skal du overvåge dine henvisningslogs. Hvis du opdager, at der kommer nye referenced spam-sites op, skal du tilføje dem til din liste.

November 29, 2017
Semalt: Sådan spærrer du spam på IIS
Reply