Back to Question Center
0

Semalt: Ting du skal vide om Darodar og Social-Buttons.com

1 answers:

At få rene og præcise data med plads til fortolkning fortæller mere om dine færdigheder i at styre e-handelswebsites. Brug af de rigtige henvisningsmetoder til at måle din online fremskridt er af største vigtighed, når det kommer til online og digital markedsføring . Det kan dog være en smule hektisk at eje en hjemmeside berørt af darodar.com og social-buttons.com referral spam.

Michael Brown, den Semalt kundesucceschef, forklarer, at websteder, der er berørt af darodar.com og andre ondsindede trusler, har en tendens til at have høje afvisningsfrekvenser, næsten 100%, en nøglefaktor, der styrer rankingalgoritmer til rangere webstederne lave. At foretage firmaets beslutninger, der bor på Google Analytics-data skævt af social-buttons.com og darodar.com, fører til en samlet nedgang. I enkle ord oversætter websteder med høje afvisningsprocenter, at den gennemsnitlige sessionstid nærmer sig nul.

Darodar.com: Hvad er det?

Ud af nysgerrighed udfører marketingkonsulenter og webstedsejere Google-søgning for at forstå, hvor de fleste trafik kommer fra. I virkeligheden viser resultaterne, at navnet på et websted, der afspejler henvisningerne, ikke kan redegøres for i Google Analytics. I de sidste par måneder har en ikke-eksisterende hjemmeside kendt som Darodar.com været resonerende i Google Analytics-rapporten. Med andre ord, Darodar.com er en henvisning spam skabt fra bots besøg på dit websted.

Ifølge IT-eksperter ændrer spammere navn og koder, der bruges til at generere et spam-website, det samme som i øjeblikket sker med Darodar.com. I det seneste marked kører Darodar.com falsk trafik til websteder og skævhedsrapporter i Google Analytics som social-buttons.com.

Forstå dine Google Analytics-data

Darodar.com: hvad er det? Dette er et spørgsmål, der har cirkuleret i den digitale marketingindustri. Også kendt som social-buttons.com, arbejder darodar.com for at skævre dine GA-rapporter og data ved at køre uønsket og falsk trafik på din hjemmeside. Som markedsføringsindehaver ønsker du ikke at gøre firmaets beslutninger helt afhængigt af dine GA-rapporter.

Numrene lyver ikke. Hvis dit websted har en afvisningsprocent på mere end 70%, skal du revidere kampagnens strategier. Hvis dit website markerer ved siden af ​​nul sessionsvarighed, stammer det meste af din trafik fra bots, uønsket trafik og henvisning spam som social-buttons.com. Dette forklarer årsagen til, hvorfor du konverterer søgeordslanger lavt i algoritmerne.

Hvorfor skal du ikke klikke på mærkelige links sendt på din hjemmeside

At drive et websted kræver højt niveau af årvågenhed. Hvis du trykker på en fane eller klikker på et ondsindet link, der sendes til dig af spammere, sættes du sårbar over for hackere. Hackere forventer, at du tjekker identiteten af ​​deres hjemmeside og skriver deres adresse på din Google Analytics. Pirates håber også, at du klikker på 'tryk Tab til søgning' ikonet vises på din GA.

I det øjeblik du falder i deres trick og tryk på faneknappen, bliver du omdirigeret til et andet ondsindet websted, hvor hackere nemt kan få adgang til dine onlineoplysninger.

Så hvad er Darodar.com? Hvorfor eksisterer det? Social-buttons.com og Darodar.com er henvisningspam, der almindeligvis anvendes af spammere til at optjene et henvisningsgebyr. Når du klikker på det ondsindede link, der er sendt til dig, bliver spammere betalt for det. Kernen i at generere falske henvisningskoblinger er at manøvrere besøgende og websiteejere at klikke på linkene og tjene rigtige penge til gengæld.

November 29, 2017
Semalt: Ting du skal vide om Darodar og Social-Buttons.com
Reply