Back to Question Center
0

Semalt: Vær sikker på hvad Hackers gør med kompromitterede WordPress-websteder

1 answers:

Vi hører ofte om de websites, der er målrettet mod hackere og spammere. De fleste webmastere går ud fra, at hvis der ikke er nogen data at stjæle som kreditkortoplysninger eller bankoplysninger, er det ikke vigtigt at kompromittere deres websteder. Desværre er de forkerte, fordi hackere kan gøre en masse ting med deres WordPress-websteder.

De vigtigste ting hackere eller spammere kan gøre med dit websted er beskrevet nedenfor af Ryan Johnson, en førende ekspert på Semalt .

Defaced sites og tage dem offline:

Hackerne eller spammerne erstatter oftest dit webindhold og artikler med deres egne. For eksempel er nogle af nyhedswebstederne angrebet, og deres politiske indhold erstattes af artikler relateret til terrorisme - best design companies. Hackerne skryder bare, at de har angrebet dine websteder, og du kan ikke gøre noget for at skjule det, de gjorde. Enhver, der besøger dit websted, bliver ved med at vide, at dit websted er blevet hacket. Et eksempel på den beskadigede side er opennet.net. For de hackere, der erstatter dit indhold med propaganda, er dit websted stedet for gratis reklame.

Send spam:

Hackerne fortsætter med at sende spam-e-mails til et stort antal mennesker, der bruger dine oplysninger, f.eks. Brugernavne eller adgangskoder. Statistica afslører, at 54% af alle sendte eller modtagne e-mails var spam..En anden undersøgelsesrapport tyder på, at hackere kompromitterer masser af WordPress-websteder og bruger dem til at sende spam-e-mails til mange brugere hver dag. I de fleste tilfælde ved webmastere ikke engang, at deres websteder er blevet ramt af hackere. De kan også bemærke, at hjemmesiderne sænker og spidserne i serveren er blevet et almindeligt problem. Angrebene får to hovedfordele ved denne ting: først bruger de dine serverressourcer gratis. For det andet ødelægger de dit omdømme online og ødelægger dit websites placering i søgemaskinens resultater.

ondsindede omdirigeringer:

Hackerne eller spammerne er også involveret i ondsindede aktiviteter. Omdirigeringer er effektive for dem at tragte trafikken til forskellige ondsindede og skadelige websteder. Brugerne ved ikke engang, at det sker med dem, og det er almindeligt, når dine annoncer ikke vises korrekt. Angrebene udnytter omdirigeringer og sender højkvalitets trafik til deres egne hjemmesider. Deres motiv er at forbedre placeringen af ​​søgemaskinens placeringer og sprede skadeligt indhold på internettet.

Host Phishing-sider:

Hackerne bruger phishing-sider til at narre de besøgende til at give private eller følsomme oplysninger. Ofte fornemmer de banken eller detailhandlerne og forsøger at få os til at give dem oplysninger som vores brugernavne og adgangskoder. De stjæler også vores kreditkortoplysninger ved hjælp af disse phishing-sider. Hackerne fanger masser af information om det berømte WordPress-websted, og et eksempel på phishing-siden er eff.org.

Ransomware:

Ransomware er et ondsindet program, der kan blokere adgangen til dit websted og kræver, at du betaler et løsesum, hvis du vil have adgang til gendannelse. Hackerne bruger ransomware som indtjeningsmåde, og det angriber mange websites og blogs. For at forhindre ransomware-angreb, skal du have sikkerhedskopier af dine filer. Hvis du har sikkerhedskopieringsfilerne, skal du muligvis betale løsepenge til hackerne, da de ikke vil lade dig bruge dit WordPress-websted til erhvervsmæssige formål.

Uanset hvilken type forretning du gør, og hvor meget trafik dit WordPress-websted får, kan hackere eller angriberne nemt finde ud af, hvordan du bruger dine websider af personlige årsager.

November 29, 2017
Semalt: Vær sikker på hvad Hackers gør med kompromitterede WordPress-websteder
Reply