Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Child Theme - Hvorfor og hvordan man opretter

1 answers:

I virkeligheden er børnene forældre til arv, og de kan nemt tilpasse de gode og dårlige vaner såvel som personlighedskendetegn hos de voksne. Samtidig har de nogle unikke egenskaber, som hverken deres mor eller deres far gav dem. Du kan sige det samme med WordPress-temaerne. For alle WordPress-temaerne, du downloader, køb eller installerer, er der et arvet og velbevandret barnemne, der passer til dine forskellige formål.

Her er et overblik fra Alexander Peresunko, en topspecialist af Semalt , om hvordan og hvorfor at oprette børnetemaer i WordPress.

Hvorfor oprette børnetemaet:

Barnemner kan tilsidesætte og arve skabeloner, layouter og stilarter i deres overordnede temaer. I WordPress findes barnetemaet uafhængigt, men samarbejder med forælderstemaerne for at udføre en lang række funktioner. Det afhænger af forældrene og kan kun aktiveres, når forælderstemaet er installeret og aktivt på dit WordPress-websted. Mens du laver et barnemne, skal du huske på to vigtige ting:

  • Du skal tilføje en ny mappe i mappen med navnet på dit barntema.
  • Styles.css-filen i den nye mappe skal indsættes med bestemte headeroplysninger.

Når du har oprettet barnetemaet, vil du bemærke, at det har de samme oplysninger som de typiske forælderstemaer har. Den eneste grund til, at du skal oprette barnemner, er at de fortæller WordPress, hvilke forældres temaer er bedst egnet til bestemte websites.

Sådan opretter du et børntema:

Du kan nemt oprette et barnemne ved at huske på følgende punkter.

1. Tilføj den helt nye mappe og Rediger styles.css filen

Det første trin er at tilføje en ny mappe til dit eksisterende tema med navnet på dit barn tema og justere dets indstillinger. Det er et vigtigt skridt, og du bør ikke gøre noget for de stilarter .css-fil, hvis du ikke ved, hvordan du redigerer den. Denne fil er til stede i overskriftsafsnittet i din WordPress og har specifikke oplysninger om dit websted, dets placering og dets indhold. Det eneste problem er, at dets headeroplysninger ikke kan være redigeres nemt. Men hvis du ved noget om disse kritikpunkter, kan du indsætte den specifikke kode i overskriftsdelen af ​​dit tema.

2. Redigering af forældre temaet

Du skal korrekt redigere forældetemaet og vide alt om dets stilarter, mens du opretter et børntema i WordPress. Ærlig talt er der ingen bestemte stilarter, og det er fordi de overordnede temaer har standardstil. Du kan dog manuelt redigere dem og scanne interwebs for bedre resultater fra dit barntema.

3. Tilføjelse af functions.php filen

Hvis du søger at tilføje en functions.php-fil til dit barntema for at få det til at se bedre ud end før, skal du indsætte en bestemt kode og redigere indstillingerne for dit tema. Nu ved vi, hvad vi skal gøre med vores børns temaer og varme skaber dem. Det bedste er, at disse temaer er nemme at oprette og kan tilpasse, installeres og installeres når som helst. Derudover kan du tilføje nye muligheder for barnetemaet baseret på dine krav, men vi anbefaler dig ikke at redigere nogen kode eller ændre indstillingerne for barnetemaet på grund af dets begrænsede brug og muligheder.

Tre sjove ting at lave med børnetemaer

Nu kender du det grundlæggende i dit barntema og kan gøre følgende sjove ting med det

1. Tilføj nye muligheder til dets Customizer - Du kan nemt tilføje nye muligheder til dets brugerdefiner og vil se det få alle funktionerne fra overordnetemaet.

2. Tilføj nye posttypeskabeloner - Hvis du har brugt WooCommerce, kan du tilføje de brugerdefinerede produktskabeloner til dit barntema for at give det et tiltalende udseende. Tilføj det til barnets tema sikrer, at du ikke vil miste koden, når forælderstemaet opdaterer sig selv.

3. Overstyr Layouterne for Forældre-temaet - Du skal tilsidesætte layouterne til skabeloner i overordnede temaer. En af de bedste og mest bekvemme måder at gøre det på er at kopiere skabelonen fra forældre dem i barnetemaet og begynde at tilpasse det derfra.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Child Theme - Hvorfor og hvordan man opretter
Reply