Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin Cost - Nyttige tips

1 answers:

En brugerdefineret WordPress-plugin har sit unikke design, specifikke funktionalitet og visse funktioner, som præcis passer til din virksomhed. Der er hundreder til tusindvis af gratis og premium plugins, men en brugerdefineret WordPress-plugin har intet alternativ, da du kan redigere det og øge dets funktioner efter dine krav og forventninger. Selv om det er ret vanskeligt at woo kunderne på internettet, kan du stadig skabe fantastiske WordPress plugins og øge dit salg.

Ross Barber, en topspecialist af Semalt Digital Services, fokuserer på, at virksomheder og udviklere forstår, at brugerne ikke ønsker at betale tungt for WordPress-plugins. Derfor er de fleste plugins standard og gratis, hvilket betyder at du kan øjeblikkeligt downloade, installere og aktivere dem. Forskellige webudviklere og ingeniører tilbyder elegante løsninger på dine pluginrelaterede problemer, og priserne er naturligvis høje. Baseret på dine forretningsbehov kan du enten vælge de gratis plugins eller de betalte versioner.

Forstå priserne på WordPress-plugins

Hver brugerdefineret WordPress-plugin er bygget til den enkelte kunde, og omkostningerne varierer afhængigt af hvor meget tid forfatteren tog for at opbygge den. WordPress-plugins kommer i et stort udvalg, og deres priser varierer fra virksomhed til virksomhed..Pladsprissætningen er funktionen af ​​to hovedtemaer: den udvikler, som har udviklet et bestemt plugin og den tid han tog for at oprette og lancere sit plugin uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du er ny til WordPress og ikke ved noget om plugins og deres priser, skal du huske på følgende punkter:

1. Spørg rundt og få overslag over kompleksiteten af ​​dit WordPress-plugin:

Først og fremmest bør du spørge om at få overslag over, hvordan plugins fungerer, og hvor komplekse de er. For at finde ud af, hvor kompliceret dit WordPress-plugin er, er der ingen erstatning for en it-ekspert. Hvis du ved alt om udvikleren og har en ide om, hvor mange plugins han allerede har lanceret, vil det være nemt for dig at estimere prisen eller prisen på et plugin. Til dette formål kan du deltage i de officielle WordPress forums, WordPress subreddits og WordPress grupper online. Stil spørgsmål og kontakt seniorer for at vide, hvor meget et plugin vil koste dig, og hvilke er de bedste forfattere i denne branche.

2. Satserne for et brugerdefineret WordPress-plugin

Det er indlysende, at satsen for de tilpassede WordPress-plugins vil variere og vil afhænge af, hvor mange positive anmeldelser og kommentarer de har modtaget. Generelt forstår WordPress-eksperter og udviklere, at priserne ikke kan være de samme som forskellige plugins, menes at udføre varierende opgaver.

3. Læsning generelt

Du bør forsøge at forstå kompleksiteten af ​​det tilpassede WordPress-plugin, inden du estimerer prisen. Jo mere komplekst et plugin er, jo højere bliver dets satser. De plugins, du ser på din WordPress-konto, udfører det begrænsede antal funktioner og har ikke mange funktioner. Og hvis du har en professionel hjemmeside, eller hvis du vil vokse din virksomhed på ingen tid, bør du aldrig stole på de gratis plugins og i stedet vælge de tilpassede WordPress-plugins, der koster dig noget fra $ 10 til $ 900.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Plugin Cost - Nyttige tips
Reply