Back to Question Center
0

Semalt: WordPress-plugin til dit websted - Top råd

1 answers:

WordPress-temaer gør det muligt for brugerne at opbygge en række fantastiske websites. Men designprocessen gør det meget vanskeligt at vælge det perfekte tema. Heldigvis er det nu muligt at bryde biblioteket ned i logiske kategorier af gratis eller premium, og single purpose eller multi-purpose temaer.

Oliver King, en af ​​de mest erfarne eksperter fra Semalt , indeholder i artiklen en nyttig beskrivelse i denne henseende for at overveje.

Forskelle mellem gratis og Premium WordPress Temaer

WordPress hjælper med at skabe grundlaget for dit websted. Et glimrende WordPress-tema gør det nemmere at tilpasse dit websted til din smag - servicio de hosting y dominio peru. Du skal blot vælge den der passer til dit design. Det kræver dig først at forstå, hvilke muligheder der er tilgængelige.

Fordele og ulemper ved gratis WordPress-temaer

Gratis WordPress-temaer er ideelle til de brugere, der ikke har et budget, men søger websitalløsninger. Gratis temaer genererer ingen fortjeneste for udviklere pr. Definition. Udviklere kan således ikke i frihed, i nogle tilfælde tilbyde dedikeret support eller regelmæssige opdateringer til deres brugere. Resultatet er, at det efterlader hjemmesiden sårbar over for sikkerhedsrisici.

Der er mange gratis temaer, som brugerne kan bruge til deres hjemmesider. Selv om de ikke er til salg, skal du huske 'køber pas på' tankegang og vær forsigtig med hvilke temaer du opbygger din hjemmeside på.

Fordele og ulemper ved Premium WordPress Temaer

Den fordel, at premium-temaer har over gratis, er, at de kommer med dedikeret støtte. De pålægger et engangsgebyr ved køb, men det kan ændre sig afhængigt af antallet af websteder brugeren ønsker at installere dem på. Premium temaer modtager regelmæssige opdateringer og er mere sikre. De bliver til tider oppustet, da der altid er travlt med at frigive flere funktioner, selvom de ikke nyder alle brugere.

Forskelle mellem enkeltformål og multipurpose WordPress-temaer

Valg mellem et gratis og premium WordPress-tema er kun et skridt i retning af at indsnævre ned til din hæm. Dernæst skal du beslutte, om dit websted skal bruge et enkelt formålstema eller en multifunktionel. 10)

Fordele og ulemper ved enkeltformål WordPress Temaer

Enkelt formål temaer målrette en bestemt delmængde af en hjemmeside. For eksempel kan det være en type websted som en blog eller en bestemt industri. De gavner brugerne ved at de leverer et "skræddersyet" slutprodukt og ofte billigere end de multifunktionsmæssige temaer. Med deres begrænsninger på deres brug kan du forvente højere support.

Tema begrænsningerne støtter heller ikke fleksibilitet på webstedet. Det betyder, at hvis du på et eller andet tidspunkt i fremtiden har lyst til at udvikle dit websted, så skal du muligvis søge efter noget nyt, fordi det eneste formålstema ikke vil gøre det nødvendige.

Fordele og ulemper ved multifunktionelle WordPress-temaer

Et multifunktions tema er et enkelt tema med mange forskellige værktøjer og funktioner, der er rettet mod at maksimere deres markedsandel. Disse temaer har et omfattende udvalg af præ-built layout og demoer og en overflod af funktioner og bundne WordPress plugins. Kombinationen gør det muligt at bygge enhver hjemmeside til en ønsket standard. De eneste undtagelser er de websteder med krav til høj funktionalitet. Hvis du vælger et højkvalitets multifunktions tema, må du muligvis aldrig købe et andet tema i fremtiden. Multipurpose temaer er mere tilbøjelige til at have opblødning og er ikke den bedste kulør til at imødekomme specialiserede behov.

Kriterier for at vælge det rigtige tema

1. Budget: Vælg et gratis tema, hvis du ikke har penge til at bruge. Ellers kan udgifter til kvalitet i høj grad gavne dig i fremtiden.

2. Hvad bygger du på? Vælg et enkelt formålstema, hvis du kender den type websted, du ønsker at udvikle, er sikker på de nødvendige funktioner og er overbeviste om, at disse behov ikke er indstillet til at ændre når som helst snart. Hvis du søger uovertruffen funktionalitet og fleksibilitet, er multifunktions temaet dit bedste spil.

Nogle af de steder, du kan starte din søgning efter temaer, er WordPress.org og ThemeForest. Gratis temaer er eksklusive til WordPress.org, men du kan også besøge ThemeIsle, HeroThemes eller Nimbus Themes til en ekstra præmie søgning.

Konklusion

På trods af problemet med en overflod af WordPress-temaer, vælges det rigtige for dig, som passer til dit budget og derefter hvad der passer til dit websted behov.

November 29, 2017
Semalt: WordPress-plugin til dit websted - Top råd
Reply