Back to Question Center
0

Semalt: WordPress-plugins, du har brug for, når du opretter godt indhold

1 answers:

Wordpress er et standardwebsted med en verdensomspændende anvendelse. Wordpress er vært for mere end en fjerdedel af verdens websted. For WordPress-brugere er der mere end 44.000 forskellige plugins, som du kan installere. Wordpress websites har en høj effektivitet på grund af det diversificerede content management system, de udnytter. Forskellige virksomheder har kendt essensen af ​​at øge deres salg gennem websteder og succesfulde e-handelsaktiviteter.

Ross Barber, en førende specialist fra Semalt , sikrer, at med de nye digital marketing metoder er indholdsoprettelse en ny taktik, som folk bruger til at sætte værdifuld information på deres blogs og hjemmeside.

Indholdsoprettelse er et vigtigt aspekt af hver webstedschef. De fleste af elementerne på et WordPress-websted kan administreres ved hjælp af plugins og dashboardforbedringer. Men oprettelsen af ​​indhold er et andet aspekt, der kræver en særskilt handling. Google meddelte, at indholdsrelevans er et afgørende aspekt, der hjælper hjemmesider i deres placering af bestemte grunde. Længden og kvaliteten af ​​artikler er et aspekt ved oprettelsen af ​​hjemmesider. Det er vigtigt at udvikle morderindhold, som kan fremskynde processen med at rangordne dit website. Der er flere WordPress plugins, som du kan bruge til at skabe killer indhold. I sidste ende skal du være i stand til at bestemme, hvilket WordPress-plugin der passer bedst til dit websted.

Ordstatistik

Denne plugin hjælper dig med at tælle ord og søgeordstæthed. Det hjælper også med at evaluere læsbarhedsanalysen for din webside. Word Stats plugin gør det muligt for folk, der kører blogs og eCommerce-websteder, at udføre en sproglig analyse-menu, et aspekt, der bestemmer indholdets relevans for din artikel. Du kan øge din hjemmeside ranking i SERP'erne ved hjælp af dette værktøj. Dette robotværktøj har oplysninger som en grafisk visning af månedlige søgeordsvarer, de indlæg, der er brudt, samt de top 20, der udfører søgeord. Mange mennesker nyder godt af at forbedre styrken af ​​deres søgeord brug inden for deres mål niche.

PrePost SEO

Dette værktøj er et Search Engine Optimization (SEO) plugin. Det hjælper med at udføre opgaver som kontrol af duplikat indhold, kontrol af plagiering samt opsøgning af brudte links. Andre webmastere bruger dette værktøj til at sammenligne søgeordstæthed samt optimeringsaspekter af forskellige indholdstyper. Der er mulighed for at kontrollere meta tags på enhver webside. Når du begynder at lave din WordPress-hjemmeside, er det klart, at intet plugin eller udvidelse kan hjælpe dig med at udvikle det. PrePost SEO-plugin kan hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af ​​dit indhold, hvilket gør dit webpost relevant for dit publikum. Desuden kan du også identificere brudte links i dit website præstationer.

Redaktionskalender

Dette plugin er chefschef for blogindlæg. Det er muligt for folk at se alle deres positioner såvel som at trække dem til deres respektive områder. Når du opretter webstedsindhold, bliver du mere forbruget end man måske glemmer at indstille afsat plugin til styring af blogpotter. Redaktionskalender kan hjælpe dig med at opretholde en kontinuitet af nyt indhold til dine læsere. Dette plugin har træk og slip funktioner, der kan hjælpe dig med at få status for hver pot, se alle indlæg samt administrere indlæg fra andre forfattere.

November 29, 2017
Semalt: WordPress-plugins, du har brug for, når du opretter godt indhold
Reply