Back to Question Center
0

Semalt: WordPress-plugins - Hvor mange skal du bruge?

1 answers:

WordPress tjener en stor verdensbefolkning angående dens anvendelse. Det er en af ​​de bedste CMS derude. Mange bloggere og eCommerce-startups overvejer WordPress på grund af dens pålidelighed i, hvad den leverer. Desuden kommer WordPress-websteder med en række forskellige temaer og tilpasninger, der passer til dit websteds behov. Et nemt tilpasnings trick er gennem brug af plugins. Plugins er elementer i dit WordPress-tema, som kan øge værdien for din hjemmeside reagerer.

Plugins hjælper på mange måder, især når du har brug for en brugerdefineret funktion. Du skal bemærke, at de fleste WordPress-plugins kommer som dele af temaer. Ændringerne kan gå tabt, når du ændrer eller ændrer dit tema. Nogle webstedsspecifikke WordPress-plugins kan dog bevare nogle af kodestykker i disse tilfælde. Alexander Peresunko, en førende ekspert på Semalt , beskriver, at brugen af ​​plugins kan påvirke udførelsen af ​​dit tema.

Hvor mange WordPress-plugins er 'for mange'?

Som set ovenfor er plugins PHP kodestykker, som tilføjer funktionalitet til dit nuværende WordPress-websted. Men som du fortsætter med at modtage dit website, kan systemets responstid begynde at aftage. Tungt modded hjemmesider er for langsomt, påvirker negativt til deres søgemaskine placeringer. Som set ovenfor virker uddrag som at tilføje linjer kode til den overordnede hjemmeside. I denne henseende, som et websted øger kode, det har tendens til at blive langsom..Google bruger webstedsrespons som en placeringsfaktor i deres SERP'er.

I et praktisk eksempel, hvis du bruger mere end 30 enkle plugins, ændrer de måske ikke dit websitet. I andre tilfælde lægger du for meget kode på dit websted, hvad der definerer din responstid. Et plugin med for mange uddrag kan have en lignende indvirkning på et websted ved hjælp af mange plugins. Ligesom webstedskoden skal du være opmærksom på koden et websted kører.

Hvilke er de bedste plugins at bruge?

Beslutningen om at bruge et WordPress-plugin afhænger af dig. Du ønsker måske at opnå en unik effekt. I dette tilfælde kan det være vigtigt at lave dit tilpassede PHP-plugin. I de tidligere artikler er der mange måder at udvikle enkle plugins på. Du behøver bare en teknisk knowhow af WordPress-filstrukturen. På samme måde skal du muligvis kunne redigere en PHP-fil ved hjælp af et enkelt notesblok.

Plugins er ikke en må-have mulighed. Der er dog nogle vigtige plugins, som kan gøre din hjemmeside bedre. Nogle af de nødvendige WordPress-plugins omfatter:

WordPress SEO af Yoast:

For personer, der ønsker at optimere deres websted til synlighed af søgemaskiner, indeholder dette plugin alle vigtige aspekter af SEO. Fra søgeordssøgning til meta beskrivelse optimering er der mange tilfælde, hvor folk gør nyttige plugins.

WP-DBManager:

Dette er et all-in-one plugin, som hjælper en person med at administrere vigtige aspekter af din database. Du kan f.eks. Tilføje eller reparere din database. Du kan også sikkerhedskopiere din hjemmeside for at vende tilbage ændringer, hvis noget går galt.

W3 Total Cache:

Denne plugin kan hjælpe din hjemmeside med at udvikle trafik. Det hjælper med at bevare en bruger, der engang har besøgt, ved at give dem flere annoncer på din hjemmeside.

November 29, 2017
Semalt: WordPress-plugins - Hvor mange skal du bruge?
Reply