Back to Question Center
0

Semalt: WordPress-plugins til Site Maintenance

1 answers:

Kom godt i gang på WordPress-pluginmarkedet er en af ​​de sværeste udfordringer for udviklere. At finde indgangen er helt sikkert hård, men du kan holde dig væk fra konkurrencen med nogle nemme tips. Det vigtigste, du skal gøre, er at udvikle en forståelse for, hvilke plugins der er i trend og gavnlige for dit websted. Et glimrende plugin viser brugerne og udviklerne, at du opretholder dit websted hver dag og hjælper med at forbedre webstedets samlede præstationer.

Hvis du er forvirret om, hvilke WordPress-plugins der skal bruges med, er Ross Barber, en topekspert af Semalt , en spændende liste over seks vigtige plugins til vedligeholdelse af websteder.

1. Antispam Bee

Som webmaster eller blogger ved du, at mængden af ​​spam-kommentarer er stigende på internettet, og der er ingen ordentlig måde at slippe af med spam-kommentarerne. Heldigvis har vi Antispam Bee plugin, som er tankegang og fremragende. Denne gratis plugin fanger spam kommentarer og er blevet betroet af hundredvis til tusindvis af brugere online. Det er godt til både kommercielle og private anvendelser og koster dig ikke meget. Hvis du ikke har adgang til Akismet på grund af uforudsete grunde, er dette plugin rigtigt for dig.

2. Jetpack

Denne WordPress-plugin er et af de bedste til vedligeholdelse af dit websted. Jetpack er ikke så meget berømt som andre plugins, men det er en god aftale. Dette hjælper med at forbedre funktionaliteten af ​​dit websted..Jetpack er chock fuld af nyttige og interessante funktioner, som du kan stole på. Højdepunkterne inkluderer analyserapporter i realtid, indholdsleverance, hjælp til valg af billeder og lette mobile temaer.

3. Duplikator

Hvis du er frustreret på grund af dit websteds langsomme hastighed og ikke har nogen sikkerhedskopieringsfiler, skal du prøve Duplicator. Det er et af de bedste og mest pålidelige WordPress-plugins til vedligeholdelse af websteder. Duplicator giver dig mulighed for at lave backupfiler i nødsituationer og lader dig flytte dataene fra et sted til et andet uden problemer. Du skal bare installere dette plugin og gøre dit arbejde nemmere og hurtigere end før.

4. Tema Tjek

Tema-tjekket hjælper dig med at undersøge, om temaet på dit websted er opdateret og i henhold til WordPress-standarder eller ej. Det er faktisk et plugin, der bruges af wordpress.org-brugere, og hjælper med at teste dit tema for mappeindlæg og gemmer mange backupfiler på dine vegne.

5. Easy Updates Manager

Opdatering af dit WordPress-websted uden et plugin kan være besværet, især når du kører forskellige websteder på samme tid. Med Easy Updates Manager er det nu nemt for dig at kontrollere flere websteder, deres temaer, indhold og plugins på samme tid. Det bedste er, at dette plugin er let og praktisk at bruge og kan downloades fra internettet. Når du er installeret, kan du bruge dette plugin til at oprette flere sikkerhedskopieringsfiler og kan styre dine forskellige hjemmesider eller blog på samme tid.

6. Yoast SEO

Yoast SEO er en af ​​de bedste og mest udbredte WordPress-plugins til dato. Det har masser af funktioner og bruges af næsten hver webmaster eller blogger. Dens primære funktioner omfatter opgradering af XML sitemap, tilføjelse af SEO titler, beskrivelser og breadcrumbs til dit websted.

November 29, 2017
Semalt: WordPress-plugins til Site Maintenance
Reply