Back to Question Center
0

Semalt: WordPress pluginudvikling

1 answers:

WordPress CMS har en verdensomspændende dækning af anvendelsen af ​​forskellige hjemmesider. WordPress giver startups og bloggere en pålidelig platform til at oprette og hoste deres websteder. De har robuste metoder og knowhow til at lave legitim software til udførelse af deres aktiviteter. For WordPress kan brugere oprette hjemmesider og tilpasse deres temaer på en række måder. I SEO er en af ​​de vigtigste måder at forbedre funktionaliteten på eller dit tema via plugins.

Plugins er små PHP-filer, der indeholder aspekter af kode, der ændrer dine temaegenskaber. I denne SEO retningslinje vil vi tackle forskellige aspekter af plugin udvikling. Du vil vide, hvad behovet for plugins samt hvilke plugins at bygge er. Enhver kan oprette et WordPress-plugin med grundlæggende PHP-viden. Det indebærer kendskab til WordPress-filstrukturen såvel som dets administrationspanel.

Andrew Dyhan, en førende ekspert på Semalt , giver her nogle overbevisende spørgsmål i denne henseende.

Når du gennemfører pluginet, skal du huske at uploade og installere det. Dette er den eneste måde, hvorpå ændringerne kan træde i kraft.

.
November 29, 2017
Semalt: WordPress pluginudvikling
Reply