Back to Question Center
0

Semalt: WordPress pluginudvikling

1 answers:

WordPress CMS har en verdensomspændende dækning af anvendelsen af ​​forskellige hjemmesider. WordPress giver startups og bloggere en pålidelig platform til at oprette og hoste deres websteder. De har robuste metoder og knowhow til at lave legitim software til udførelse af deres aktiviteter. For WordPress kan brugere oprette hjemmesider og tilpasse deres temaer på en række måder. I SEO er en af ​​de vigtigste måder at forbedre funktionaliteten på eller dit tema via plugins.

Plugins er små PHP-filer, der indeholder aspekter af kode, der ændrer dine temaegenskaber - vps hosting anti ddos. I denne SEO retningslinje vil vi tackle forskellige aspekter af plugin udvikling. Du vil vide, hvad behovet for plugins samt hvilke plugins at bygge er. Enhver kan oprette et WordPress-plugin med grundlæggende PHP-viden. Det indebærer kendskab til WordPress-filstrukturen såvel som dets administrationspanel.

Andrew Dyhan, en førende ekspert på Semalt , giver her nogle overbevisende spørgsmål i denne henseende.

Grundene til, at folk udvikler plugins

Plugins forbedrer måden vores temaer opererer på. Du kan hurtigt tilføje en ekstra funktion til dit tema ved hjælp af plugins. Plugins indeholder koder, der udfører opgaver uden at ændre hovedkoden på dit websted. Disse PHP-filer er placeret i WordPress-filstrukturen. Denne ændring har mange muligheder for folk, der måske skal introducere nye funktioner til deres hjemmeside.

Som det populære CMS har WordPress mange avancerede funktioner, som gør de fleste tilgængelige plugins enten tæt eller langt imellem. Som webudvikler er der brug for fleksibilitet i din back-end-kontrol. Derudover opkræver PHP-udviklere en masse penge til at udføre simple opgaver som pluginudvikling. Du kan lære at udvikle et WordPress-plugin og gemme en formue. Desuden er API'en nem at bruge og lære.

Viden om sidebar widgets, såvel som andre WordPress aspekter, er afgørende for en udvikler..Det er nemt at vide, hvordan systemer fungerer for at lette diagnosen af ​​problemer.

Oprettelse af et WordPress-plugin

WordPress-plugins er rene PHP-filer. For at oprette en skal du oprette sin mappe i plugin-mappen og tilføje en tom PHP-fil. Mappenavnet skal være det samme som filnavnet. Dette skal fungere for dit tema på functions.php filen. Ændringerne kan gå tabt, hvis du ændrer temaet.

Herfra skal du vælge et temaoverskrift. Overskriften indeholder specielle oplysninger om dit plugin. Disse oplysninger kan indeholde navn, beskrivelse, forfatter eller endda version. Nedenfor er et eksempel på en komplet overskrift;

Pluginnavn: Dit plugin

Plugin URI: https://www.yourpluginurl.com/

Version: Aktuel version

Forfatter: Navn venligst

Beskrivelse: Hvad gør dit plugin

Dette er et komplet plugin, som du kan tænde eller slukke for i administrationen. Dette plugin kan dog ikke udføre nogen opgave. Du skal muligvis tilføje flere kode og funktioner for at gøre det muligt at udføre de funktioner, du har brug for. For eksempel kan du få det til at udføre en opgave ved at tilføje en funktion:

add_action ('save_post', 'notify');

Når du gennemfører pluginet, skal du huske at uploade og installere det. Dette er den eneste måde, hvorpå ændringerne kan træde i kraft.

.
November 29, 2017