Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Site Types - Den mest afgørende og berømte

1 answers:

Mens WordPress tilbyder tonsvis af funktioner og muligheder, er der stadig mange funktioner mangler fra kernen. Den bedste og hurtigste måde at udfylde alle de manglende stykker på er at få dig den rigtige slags plugins. WordPress-plugins tilbyder forskellige former for muligheder og tilpasning til webmastere og bloggere. Med over 42.000 muligheder i WordPress Plugin Directory, vil det ikke være nemt for dig at træffe det rigtige valg. Så her har vi en samling af både gratis og premium WordPress plugins. De vil helt sikkert hjælpe dig med at tage webstedet fra godt til det bedste.

Oliver King, kundesucceschef for Semalt , siger, at selv når du ikke er en ace-udvikler, kan du oprette dit websted ved hjælp af disse WordPress-plugins.

1. Backup Buddy

Denne betalte WordPress-plugin koster mindst $ 80 hvert år og hjalp med at sikkerhedskopiere mere end to websteder på samme tid. På grund af dets evne til at planlægge sikkerhedskopierne og sende filerne til den berømte cloud storage device, vil dette plugin ikke lade dine filer gå tabt, når dit websted ikke fungerer korrekt. Dette gør det muligt at vælge mellem forskellige backupindstillinger, hvilket betyder at du kan fortælle det, hvor du vil gemme filerne i din database. Fra indlæg og sider til din kommentar og indstillinger kan du holde alt gemt. Mens webhostingfirmaerne har en tendens til at sikkerhedskopiere dine filer, kan du ikke stole på dem på grund af deres begrænsede muligheder. Hvis du ikke vil bruge Backup Buddy-plugin'et, kan du prøve VaultPress eller Duplicator.

2. Wordfence Security

Det bedste er, at dette plugin er tilgængeligt både i gratis og premium versioner. Wordfence Security er et alt-i-en værktøjssæt, der beskytter dit WordPress-websted mod virus og malware..Det hjælper også med at blokere brute force angriberne og har en indbygget firewall med omfattende funktioner. For små hjemmesider er den gratis version af Wordfence Security god, men for de store websites er den betalte version mest velegnet. Du kan forhindre de mistænkelige loginforsøg på dit websted ved hjælp af dette plugin, og nogle af dens alternativer er iThemes Security og Login LockDown.

3. Gravity Forms

Det er en af ​​de bedste og mest berømte kommercielle WordPress-plugins til dato. Generelt vil dette plugin skabe Contact Us-formularer til dig. På det komplekse niveau vil dette plugin skjule og lave felter til dit websted afhængigt af, hvordan dine besøgende reagerer. Du kan også acceptere online betalinger, opfordre brugere til at abonnere på MailChimp-listen og udføre andre lignende opgaver med dette plugin. Den betalte version koster $ 39 og har masser af tilføjelser. Nogle af dens alternativer er Kontaktformular 7 og Fast Secure Contact Form.

4. Del Buttons fra AddToAny

Sociale medier er i nogle måneder blevet en vigtig del af vores liv. Med Share-knapper kan du tilpasse de sociale medier links til dit WordPress-websted bekvemt. Det er meget tilpasset og nyttigt med hensyn til sine tjenester og muligheder. Der er mere end hundrede tjenester til at engagere dine besøgende og få masser af besøg på dit indhold. Du kan nemt vælge de sociale medier, du ønsker at få vist på dit websted. Nogle af de bedste alternativer er Shareaholic og Share Buttons fra AddThis.

5. WordPress SEO

Når det kommer til SEO, er der ikke noget bedre valg end Yoast. Det er det bedste og mest berømte WordPress-plugin. Du får funktioner som optimering af sider til sider, kategorier og standout-muligheder. Du kan også tilføje breadcrumb navigationer, automatisk genereret sitemap, sociale medier indstillinger og andre ting til dit WordPress site ved hjælp af dette SEO plugin. Nogle af dens alternativer er alt i en SEO Pack og SEO Ultimate.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Site Types - Den mest afgørende og berømte
Reply