Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Temaer - Er det godt at ændre dem?

1 answers:

Hvis du har et websted og fundet et nyt WordPress-tema, der ser perfekt og mere egnet til det end dit forrige tema, så skal du ændre det så hurtigt som muligt. Hvis du er bange for at ændre WordPress-temaet, vil du miste dit indhold eller dine indstillinger, er du helt forkert. WordPress-temaerne har til formål at give vores websteder og blogs utrolige udseende uden at forstyrre indstillingerne og placeringen af ​​vores indhold.

Tema Foundry er hvor du kan finde et stort antal temaer, og det bedste er, at du ikke behøver at bekymre sig om at miste dine indlæg, fotos, sider og lydfiler. Alt indhold er gemt sikkert i WordPress-databasen, og det nye tema vil ikke skabe problemer for dig.

Ivan Konovalov, en topekspert fra Semalt , vil gennemgå et par ting, du bør passe på, når du ændrer dit WordPress-tema - web design company in nj.

Tilpassede posttyper:

Hvis du har brugt det tema, der opretter brugerdefinerede posttyper, kan du se, at de fleste af dine indlæg forsvinder øjeblikkeligt. Men der er ikke noget at bekymre sig om, da de brugerdefinerede indlægstyper viser øverste menupunkter på din WordPress-konto. Det betyder, at du nemt kan gendanne dine filer og kan gøre dit websted normalt..Kundetilkendegivelser eller Gallerier er de to brugerdefinerede indlægstyper, du skal gå med. Lad mig her fortælle dig, at Postmatic, Surf Office, Yeah Dave, og tusindvis af lignende virksomheder driver deres websteder med Make, et WordPress-tema, der er både professionelt og brugervenligt.

menuerne:

Hvis du har ændret dit WordPress-tema, kan du opsætte de brugerdefinerede menuer. Til dette skal du oprette dem fra menuen Udseende → menuer. Det hjælper med at styre visning af din navigationsmenu og fungerer som en effektiv sekundær menu. Når du ændrer WordPress-temaerne, skal du sørge for at have angivet dine brugerdefinerede menuer og deaktivere alle menuer, der ikke er i brug, og er forsvundet fra dit nye tema. Du bliver nødt til at tildele dine nye menuer en bestemt placering, når dit tema er ændret, fordi hvert tema sætter alle menuerne på standardsteder, hvilket forstyrrer dit websteds overordnede look.

Widgets:

Ligesom menuerne vil dine widgets lide af problemet med ændret placering. Wordpress temaer er designet til kun at vise alle tilgængelige widgets, og hvis du vil skjule eller vise nogle nye widgets, skal du gøre det manuelt. Du kan rette widgets ved at navigere til afsnittet Udseende → Widgets. Hvis du bruger Mac, kan du tage skærmbilledet på hele skærmen ved at trykke på Skift + Cmd + 3.

Hvordan tester vi ændrede WordPress-temaer?

En af de bedste og nemmeste måder at teste det nye WordPress-tema på er at bruge Preview-indstillingen på siden Udseende → Temaer. Lad mig her fortælle dig, at denne mulighed ikke altid vil give præcise resultater, så du vil måske gerne offentliggøre dit tema for at kontrollere, om det er godt for dit websted eller blog eller ej.

Konklusion - Ændring er god:

Det er rigtigt, at ændre WordPress-temaet er godt, da det vil involvere flere og flere mennesker. De nye temaer giver dit websted et nyt udseende og en imponerende personlighed. Samtidig skal du sikkerhedskopiere dine filer og være klar til at omfavne det nye udseende på WordPress-webstedet.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Temaer - Er det godt at ændre dem?
Reply