Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Temaer Typer du behøver at vide om

1 answers:

At vælge det rigtige WordPress-tema er et af de sværeste valg, du vil gøre for dit websted eller din blog. En af de bedste funktioner i WordPress-temaer er, at du kan give et professionelt og forbedret udseende til dit websted og ikke har brug for nogen ekspertise til at udvikle eller designe et websted. WordPress-temaerne giver et godt indtryk af dit indhold på læserne og ændrer måden dine websider bliver gjort på. Temaerne kan gøre websteder eller blogs anderledes med et enkelt klik.

Udover at kontrollere det overordnede udseende på dit websted eller din blog, spiller WordPress-temaerne en afgørende eller stor rolle i SEO (søgemaskineoptimering). SEO er en proces til optimering eller forøgelse af dit websted eller blog, så det ligger godt i søgeresultatsiderne (SERP'er). Google, Bing og Yahoo foretrækker websteder med store temaer og rangordner dem til en række søgeord - buy vps windows. Du kan nemt tjene penge på dit websted og kan køre organisk trafik inden for få uger.

Oliver King, en førende ekspert på Semalt , skitserer, at der er tre hovedtyper af WordPress-temaer:

1. Premium WordPress Temaer:

Premium WordPress-temaerne er af høj kvalitet og udviklet af bedste forfattere eller store virksomheder. Du skulle betale noget for at få adgang til disse temaer, deres widgets, menuer og alle muligheder. Premium-temaerne koster os noget fra $ 50 til $ 500 pr. Website og er licenseret..De tilbyder følgende fordele til hjemmesiderne:

  • Kvalitetskoder
  • SEO gøres let
  • Gennemfør de avancerede, bedste og nyeste webstandarder
  • Premium-temaerne er meget optimerede og fungerer godt
  • De er mere fleksible end de gratis temaer og giver fuld støtte til brugerne

2. Gratis WordPress Temaer:

Det er sikkert at nævne, at der er tusindvis af gratis WordPress-temaer på internettet. Det bedste er, at du ikke behøver at betale noget for at få adgang til temaerne og kan installere og aktivere dem med det samme. Disse temaer er til stede i Wordpress tema mappen og kommer i en række nuancer, designs og layouter. En af de største ulemper ved de gratis temaer er, at de ikke kan hjælpe dig med at øge din hjemmeside på en bedre måde. Professionelle udviklere har designet temaerne og gjort dem tilgængelige online, men der er kun få muligheder for at få gavn af.

Da WordPress-temaerne har en væsentlig indflydelse på din hjemmeside, SEO, afvisningsprocent, dens ydeevne og udvidelsen af ​​din blog, skal du foretrække premium-temaerne til de gratis WordPress-temaer. Hvis du ikke har tilstrækkelige penge til at købe premium-temaerne, kan du prøve Twenty Thirteen eller Twenty Twelve, som er de to bedste gratis WordPress-temaer.

3. Brugerdefinerede WordPress Temaer:

De brugerdefinerede WordPress-temaer er bedst kendte for deres unikke og sofistikerede udseende. Disse temaer kræver, at du har adgang til onlinebutikker og har deres specifikke funktioner. De brugerdefinerede temaer er udviklet til de professionelle websteder eller mærker af udviklere og designere mod et stort gebyr. De tilbyder mange muligheder og fleksibilitet, men disse funktioner er begrænset til de brugere, der har betalt deres gebyr.

En af de største ulemper er, at de brugerdefinerede temaer er ret dyre, der løber fra $ 600 til $ 6.500 afhængigt af, hvor dygtige og berømte en designer er. De bedste eksempler er House of Rose brugerdefineret tema og Sideindkomst brugerdefineret tema.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Temaer Typer du behøver at vide om
Reply