Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Websites Typer Du Kan Oprette

1 answers:

WordPress er et af de mest populære indholdsstyringssystemer og hjælper med at opbygge professionelle hjemmesider og blog. Baseret på de seneste statistikker bruges WordPress af mere end halvfjerds procent af bloggere og webmastere over hele verden. Før du opbygger et websted, skal du bruge et domænenavn og hosting. Til sidst vil alle tilgængelige værktøjer, temaer og plugins give dig mulighed for at udvikle en fantastisk hjemmeside, lige fra de personlige blogs til de berømte online-mærker.

Oliver King, en førende ekspert på Semalt , foreslår at se på de typer websites, du kan oprette ved hjælp af WordPress.

1. Blog og personlig hjemmeside

WordPress begyndte sin rejse som simpelthen blogging platform og udviklet sig til det magtfulde content management system. I de sidste par år er der blevet bygget hundreder til tusindvis af personlige hjemmesider og blogs ved hjælp af WordPress. De er mere polerede, modne og sofistikerede end nogensinde, og du kan lære meget af disse blogs. Wordpress har masser af værktøjer og temaer at vælge imellem, og du kan nemt udvikle en personlig blog eller et websted.

2. Erhvervswebsted

For forretningsmænd og mærker er WordPress den bedste og mest bekvemme måde at udvikle professionelt udseende websteder inden for få minutter. Næsten alle store mærker og virksomheder bruger allerede WordPress til at drive deres websteder, da det giver dem masser af muligheder for at dyrke deres forretning.

3. e-handelswebsites

Wordpress er blevet en go-to-løsning og hjulpet med at opbygge e-handelswebsteder. Dens fantastiske plugins og temaer gør det nemt for dig at udvikle websteder efter eget valg. Nogle af de berømte plugins er WooCommerce, WPEcommerce og Easy Digital Downloads, som hjælper med at konvertere dit websted til den fuldt funktionelle og omfattende e-handelsplatform. Det hjælper dig også med at acceptere betalinger online, administrere lagerbeholdningen, skatter, fragt og dine kunder under ét tag..

4. Job Board

Hvis du søger at udvikle et online jobbræt, kan du prøve WordPress. Nogle kendte hjemmesider som Problogger og Smashing Magazine bruger WordPress til at udvikle flotte websites. Dette indholdsstyringssystem giver os mulighed for at oprette jobbrædder, hvor arbejdsgiverne nemt kan sende jobannoncerne, og de professionelle kan søge online.

5. Virksomhedsfortegnelse

Ligesom jobbrædderne er der stor efterspørgsel efter forretningskataloger, og WordPress har et omfattende udvalg af forretningsmappe plugins at vælge imellem. Du kan også oprette webmapper, der ikke er begrænset til en enkelt virksomhed.

6. Spørgsmål og svar Hjemmeside

Hvis du søger at oprette en Stack Exchange, Quora og Yahoo Answers version, kan WordPress gøre dit arbejde lettere. Kombiner dette indholdsstyringssystems forskellige værktøjer og plugins og kom i gang med det blomstrende online-fællesskab.

7. Nonprofit og religiøse hjemmesider

Med WordPress er det hurtigt og nemt at oprette højkvalitets nonprofit og religiøse steder. Det har nogle specifikke plugins, og du kan nemt tilføje donationsformer og pengeopkrævningsskemaer. Du kan også acceptere donationer via PayPal, og alt dette er på grund af WordPress.

8. Portfolio Websites

Hvis du har brug for det bedste sted at fremvise din portefølje, skal du tilføje den til din WordPress-side. Dette er det eneste indholdsstyringssystem, der hjælper dig med at oprette fantastiske billedgallerier og fantastiske skydere, så verden bliver ved med at vide om din kreativitet og talent.

9. Kupon Websites

Hvis du vil tjene de tilknyttede provisioner fra hundredvis til tusindvis af websteder, der tilbyder særlige rabatter på deres produkter og tjenester, skal du oprette din egen kuponwebsted og komme i gang. Wordpress giver dig mulighed for at tilføje, administrere og udløbe kuponer online. Du kan også bedømme og stemme på dine kuponer, og alt dette sker via WordPress admin panel.

10. Auktionswebsteder

Hvis du leder efter et websted som eBay, hvor der afholdes auktioner hver dag, kan du bruge WordPress til at oprette din fuldt funktionelle auktionsside. Brugerne kan byde, foretage betalinger gennem sine sikre muligheder, og du vil tjene meget fra et auktionssted.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Websites Typer Du Kan Oprette
Reply