Back to Question Center
0

Semaltaktier 5 Essential Plugin Types Hver WordPress Site Needs

1 answers:

WordPress er det mest kendte og bedste indholdsstyringssystem og tilbyder uovertruffen fleksibilitet til både begyndere og eksperter. Det er nemt at bruge og kan bruges til at oprette både grundlæggende og avancerede hjemmesider. Selvom du ikke er en professionel webudvikler, kan du bruge WordPress til at oprette professionelle websteder. Den har masser af temaer og plugins at vælge imellem, men de mest fantastiske og vigtige plugintyper er beskrevet nedenfor af Ryan Johnson fra Semalt .

Sikkerhedstaster:

Sikkerheden mod bots og hackere bør i dag være en prioritet for enhver webmaster. Du skal holde noget på plads for at modvirke de normale angreb. Heldigvis er der nogle grundlæggende og avancerede plugins for at sikre din sikkerhed på internettet. Wordfence er en af ​​de bedste og mest nyttige plugins til dato. Det hjælper med at beskytte dit websted og er tilgængeligt for både gratis og betalte versioner. Dette plugin sigter mod at være din all-in-one-sikkerhedsløsning og kan nemt blokere blok brute-force angreb og landespecifikke login forsøg.

Data backup plugins:

De fleste hostingvirksomheder holder sikkerhedskopier til deres kunder, men vi kan ikke være afhængige af dem på grund af privatlivets fred. Hvis du ikke vil være i stand til at miste dine data, skal du hurtigst muligt installere et backup-plugin i WordPress..Det mest berømte plugin, du kan prøve, er Backup Buddy. Det er et utroligt nemt værktøj, der lader dig planlægge de ugentlige, daglige og månedlige backups. Det har evnen til at gemme dine filer online og offline, og den største fordel ved dette plugin er, at abonnementsgebyret kun er $ 70. Dette gør det muligt at gemme filer på op til 1 GB. Og hvis du vil have et gratis plugin, kan du prøve BackWPup.

Search Engine Optimization plugins:

Hvis du vil tiltrække mange mennesker til dit websted og vil have det til at optimere for søgemaskinens resultater, skal du prøve søgemaskine optimerings plugins i WordPress. SEO eller søgemaskineoptimering er vigtigt at tegne folk på dine hjemmesider, og du kan bruge forskellige plugins til at få de ting, der er gjort. WordPress SEO by Yoast er det bedste og mest nøjagtige plugin. Det er en omfattende løsning på alle dine SEO-relaterede problemer. Det hjælper dig med at indsætte SEO titel, beskrivelse, søgeord og meta tags til dine websider nemt og sparer meget tid.

Social media plugins:

De sociale medier har revolutioneret de måder, vi deler artikler på internettet og er blevet en integreret del af verdensomspændende web. For de fleste websteder er det nemt at køre trafik fra sociale medier, og du kan udnytte de sociale medier plugins. Share Buttons fra AddToAny er et omfattende og meget brugt plugin. Det kan tilpasses og lader dig nemt dele indhold på sociale medier. Du kan også prøve Easy Social Share-knapper til WordPress, som har snesevis af muligheder og funktioner for at få gavn af.

Analytics plugins:

Hvis du vil overvåge kvaliteten af ​​din webtrafik, kan du foretrække at bruge Google Analytics. Men hvis du vil have mere nøjagtige og øjeblikkelige rapporter, skal du installere et WordPress-plugin så tidligt som muligt. Google Analytics er langt den bedste analytiske løsning online. Det er gratis og øjeblikkeligt at integrere med dit WordPress-websted. Du kan spore alle links, få real-time indsigt og udføre A / B test ved hjælp af dette program.

November 29, 2017
Semaltaktier 5 Essential Plugin Types Hver WordPress Site Needs
Reply