Back to Question Center
0

Spørg Semalt Expert: Sådan blokerer du intern trafik med Google Tag Manager?

1 answers:

Indendørs trafik er tvivlsomt afbildet som "dine repræsentanter", "personer, der er tæt på dit mærke", "din reklamedivision", "din web korrekturlæser".

I denne artikel vil Michael Brown, den førende ekspert fra Semalt , beskrive to strategier, der forklarer denne form for intern aktivitet, der udnytter (generelt) Google Tag Manager.

Der er to strategier:

1) Besøg URL.

2) IP-udvinding.

Begge tilgange har deres fordele og ulemper - fair go casino no deposit codes.

Hvis den generelle befolkning, du skal indarbejdes i din interne aktivitet, altid bevæger sig, udnytter et udvalg af gadgets ud og om eller er vanskelige at finde bare ved at bruge en IP-adresse grænse, bør du bruge den primære strategi.

IP-udvinding kræver, at du har en bestemt IP-adresse i betragtning, som du har brug for at stykke. Dette er den bedste mulighed for aktivitet, der begynder fra stationære pletter, der ligner kontorstrukturer eller systemer.

Teknik 1: Besøg URL

Jeg kan virkelig godt lide denne teknik, da det er helt kundeside, behøver det ikke nogen tilpasset kapacitet eller ydre programmeringsinterfaceopkald for at gendanne IP-adressen. Det giver ud til dine repræsentanter eller klienter, på den tilfældige chance, at de ønsker at blive behandlet som udefrakommende trafik.

En parameter, som det har brug for, er uanset at din intern trafik sørger for at udnytte webadressen, hver gang de besøger dit websted.

Brug en URL-opdatering (top tip)

På den mulige chance, at du finder ud af at bruge en URL-forespørgselsparameter er trist, bør du konfigurere en 301-server-sidefordeling og bruge enten en underdomæne eller forfængselswebadresse til at håndtere omdirigering.

Teknik 2: IP-udvinding

En fremtrædende tilgang til at isolere indenfor trafik fra den ydre aktivitet er at udnytte kundens IP-adresse. Den mest anerkendte teknik er at udnytte Google Analytics typiske højdepunkter til at sejle via en hvilken som helst IP tendens til at være inden for en foruddefineret grad.

Denne vejledning er til kommentarer til indenrigstrafik, ikke for at adskille den, så du vil kontrollere kundens IP-adresse mod et forudbestemt område, og hvis der ligner hinanden, sender du disse data ved hjælp af brugerdefineret platform.

Gendan og behandle IP ved hjælp af JavaScript

Hvis du ikke kan bruge server-side scripting eller PHP, kan du bruge JavaScript. Alt taget i betragtning, kan du faktisk ikke afregne kunden IP ved hjælp af bare JavaScript. Du skal bede om IP fra en ydre ressource.

Send brugerdefineret dimension med stedbesøg tag

Endelig vil vi endelig nå målet med dette byrdefulde eventyr. Det er en fantastisk mulighed for at justere dit besøgstags tag, med det mål at det indeholder data om bevægelsen som et brugerdefineret perspektiv.

November 29, 2017