Back to Question Center
0

Standard WordPress sidebjælke og hvordan man skal håndtere det - Semalt Expert

1 answers:

Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, siger at for mange website brugere kan det være en udfordrende venture at fjerne WordPress sidebar. I denne SEO artikel er forskellige metoder, som du kan fjerne eller deaktivere dette sidebjælke til stede. For de fleste WordPress-temaer er dette en standardkonfiguration, som er vanskelig at justere. I andre tilfælde kan forskellige temaer indeholde komplekse kode strukturer, som kan indebære mange få sidebar ; anmodninger.

For det første kommer sidebjælken som en tematilføjelse. Det betyder, at det har en PHP-fil i roden til enhver temakatalog. Der er nogle plugin-sidebjælker og widgets, der kommer fra temaerne eller plugininstallationerne - free sign maker. I andre tilfælde kan webdesigneren udvikle nogle egne tilpassede modifikationer, der sætter dem i functions.php.

Deaktivering af WordPress sidebjælken

For a WordPress user who may want to disable or move the sidebar, you can go to appearance> widgets > sidebjælke. Fra denne placering kan du angive positionen på sidebjælken på skærmen. Det er for eksempel muligt at vælge den rette sidebarplacering. I undtagelsestilfælde kan sidebjælken forblive i samme position. I disse tilfælde kan fjernelse af WordPress sidebjælke medføre ændring af nogle PHP-filer. Disse trin er tilgængelige i denne artikel, så du behøver ikke bekymre dig.

Fjernelse af WordPress sidebar via temafiler

Denne metode kan indebære at ændre nogle af de vigtige filer i temaet. Dette er måske ikke den bedste metode til at følge, men kan skabe futuristiske ændringer for temaet, især hvis du planlægger at bruge temaet i fremtiden. Husk altid, at opdateringer kan tilsidesætte temaændringerne. Derfor er det vigtigt at inkludere et barnbaseret tema til dit aktuelle tema. I denne retningslinje er installationen af ​​børnebaserede temaer en antagelse, og derfor bør du ved hvordan man installerer dem.

To make these adjustments, navigate to Appearance > redaktør. På denne side skal du gå til højre på skærmen og gå til single.php, page.php og front-page.php filer. Fra denne menu kan du finde de få sidebjælke ; kode. Fjern denne kode helt fra sidebjælken. Denne tilpasning skal kunne løse problemet med sidebjælken.

Fjern eventuelle andre filer her, som kan være specifikke for få sidebjælken ; anmodning. Du kan bruge et notesblok og søge efter nogen linjer, der indeholder få sidebjælken ; kode og fjern det. Disse er de ting, der er til stede på sidebjælken, som tvinger dens indlæsning, selv når du har deaktiveret dem.

Konklusion

Fjernelse af WordPress sidebar på forskellige temaer kan være en vanskelig opgave. Denne retningslinje kan hjælpe dig med at deaktivere alle WordPress sidebjælker. På samme måde kan WordPress. Denne ændring er mulig med minimal udvikler viden. Du kan se gennem din kode og kigge efter koden, som forsøger at udløse et få sidebjælke ; anmodning. I tilfælde af at koden på dit websted virker kompleks, skal du muligvis kontakte en webudvikler. De kan hjælpe dig med at finde de korrekte kodeord, som du skal fjerne for at få hele processen til at fungere.

November 29, 2017
Standard WordPress sidebjælke og hvordan man skal håndtere det - Semalt Expert
Reply