Back to Question Center
0

Strukturering af webdokumenter med Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert

1 answers:

HTML bruger flere niveauer af overskriftstag. I den henseende skal du huske på, at jo højere overskriftsniveauet er, desto større er dets betydning. Overskriften er afgørende for alle webdokumenter og hjælper med at strukturere indholdet på en bedre måde. Ved at bruge overskriften tags, kan du nemt differentiere dit indhold og kan opdele det i forskellige kategorier. Også overskrifter er vigtige og giver en artikel mere professionelt og tiltalende udseende, og teksten i et overskriftsmærke skal være fed og stor. H1-H6 HTML tags er defineret som overskrifterne i en artikel eller et andet webdokument - best app design companies. Du skal huske på, at det er den første overskrift, der er vigtig for alle webdokumenter, og er den sidste overskrift, som er mindst signifikant i forhold til andre overskrifter i et webdokument.

Khachaturyan Nataliya Semalt Content Strategist, forklarer at HTML-elementet h1 kan bruges som hovedoverskrift efterfulgt af h2, h3, h4, h5 og h6 overskriftstag. H1 er den fedeste; den skal skrives i den største skrifttype, mens h6 er den mindste overskrift, der er skrevet i den mindst fremtrædende skrifttype. Du bør ikke forvirre dig selv og holde op med at tænke på overskriftskoder for meget. De er ikke en mulighed men en nødvendighed og hjælper dig med at kategorisere dit webindhold på en bedre måde. Du skal også huske, at overskriftstegnene kommer med en række attributter og hjælper dig med at give dit indhold et mere tiltalende og professionelt udseende. Google, Bing og Yahoo indekserer indholdet og webdokumenterne med overskriftskoder nemt og bekvemt. Med andre ord kan vi sige, at overskrifterne er meget vant til at strukturere webdokumenterne.

Sådan bruger du H1-H6 HTML-elementer korrekt?

Udover at være afgørende ud fra webdesign-perspektivet hjælper overskriftstagerne dig med at forbedre placeringen af ​​dit websted. Den første ting du bør vide, er, hvad formålet med at bruge overskriftsetiketter er, og hvorfor du skal kategorisere din artikel med forskellige afsnit. Det giver uden tvivl dit indhold et brugervenligt udseende, og indholdet bliver let bemærket af et stort antal mennesker. H1 er den vigtigste overskrift tag og skal bruges i alle artikler, du publicerer på din hjemmeside.

Det er vigtigt at bruge relevante søgeord i dine overskriftskoder, og foruden du bør give præference for søgeord og sætninger for at øge din SEO. Sørg for at du har inkluderet det primære søgeord i h1-overskriften, og dit fokus skal være på brug af sekundære, tertiære søgeord og sætninger i h2 til h6 overskriftstag. Der er ikke behov for at bruge det primære søgeord igen og igen i alle dine overskrifter. Alle disse metoder er gode til at forbedre din SEO, der vil hjælpe dig med at forbedre placeringen af ​​dit website i søgemaskinens resultater .

November 29, 2017
Strukturering af webdokumenter med Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert
Reply