Back to Question Center
0

Tips fra Semalt: Brug af. Htaccess-fil på Google Analytics

1 answers:

I de sidste par måneder har Google Analytics referenced spam været genstand for diskussion i digital marketing industrien. Blokerer og fjerner både crawler og spøgelses spam fra din GA-rapport kan ikke ignoreres på ingen måde. At opnå, opnå og analysere rene og præcise rapporter får din WordPress-hjemmeside på sporet og placerer højt i algoritmerne.

Som webmaster er vigtigheden af ​​at gennemføre forskning og forståelse for, hvordan henvisnings spam spredes til websites, af største vigtighed. Som dækket af blokering af Google Analytics-henvisningspost del 1, skal rydning af både spammelsesreferenced spam og crawler henvisningspost udføres forskelligt. Ifølge marketing specialister sprænger spøgelsesreferens spam din GA-data ved hjælp af eksterne servere. På den anden side har crawler spam direkte adgang til dit websted. For at slette spam fra analyser skal du overveje at udføre følgende tricks, som Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, tilbyder.

Fjernelse af GA-henvisningspost ved brug af .htacess særlige overvejelser

Fjernelse af GA referral spam ved hjælp af .htaccess særlige overvejelser er en gør-det-selv opgave, som du kan udføre direkte ved hjælp af din lokale maskine. Denne metode giver webmastere mulighed for at bruge WP htaccess editor og WP htaccess kontrol.

WordPress gør fjernelsen af ​​både crawler og spøgelses spam mere tilgængelig gennem brug af plugins. Men overvej at bemærke, at du ikke behøver at logge ind på din WordPress-website direkte for at udføre .htacess-filen og slette spam fra analytics, når du bruger plugins. Hvis du bemærker, at du ikke har en .htacess-fil på din WordPress, skal du navigere til dit websites "Indstillinger" og vælge "Permalinks." Tryk på ikonet "Gem ændringer" for at udføre en mappe og slet spam fra analyser..

Brug af .htacess metode til at fjerne spam fra analytics

Det er meget enkelt og nemt at bruge .htaccess-filen til at fjerne og slette spam fra din Google Analytics. Denne teknik virker bedst for at blokere crawler spam fra at få adgang til dit websted. For at få adgang til .htaccess-konfigurationsfilen på dit websted, skal du navigere i roddomenet på dit websites server. Her er en proceduremæssig vejledning, der hjælper dig med at blokere henvisningspam fra din analyserapport ved hjælp af .htacess-konfigurationsfilen.

  • A) Naviger dit websites serverrotsdomæne for at finde .htaccess-filen. Gem filen i en mappe og generer en anden kopi for at oprette en backup-løsning.
  • B) Opdater din fil til de seneste kilder, hvor henvisningspost stammer fra. Start processen med at fjerne spam-ekskluderinger og tilføj 'RewriteCond' på din originale kommandoprompt.
  • C) Efter at være blevet overbevist om, at udelukkelsen blev udført med succes, skal du kopiere den reviderede version og overskrive den på din webstedsserver. I nogle tilfælde kan dit websted mislykkes i at indlæse. Ingen grund til bekymring. Genoplæs din originale kopi for at gendanne de tidligere versioner.

Hvorfor skal du ikke ændre din .htacess-fil

Som webmaster kan du blive fristet til at ændre din WordPress .htacess-fil for at opfylde dine behov og specifikationer i realtid. Du kan dog bruge konfigurationsfilen til at blokere en række IP-adresser fra at få adgang til dit websted. Dette er et andet trick, som webmastere bruger til nemt at slette spam fra analytics. Efter blokering af en rækkevidde eller enkelte IP-adresser, møder besøgende, der forsøger at få adgang til dit websted ved hjælp af adresserne, altid fejl.

Det kan være en trættende opgave at administrere et website, der er ramt af crawler og spøgelsespam. Du behøver dog ikke panik, hvis du oplever referrer spam på dine Google Analytics-rapporter. Udfør de ovenfor diskuterede metoder til at slette spam fra analyser effektivt.

November 29, 2017
Tips fra Semalt: Brug af. Htaccess-fil på Google Analytics
Reply