Back to Question Center
0

Tips fra Semalt om, hvordan man filtrerer ud Darodar henvisninger fra dit websted

1 answers:

At køre en hjemmeside kan være meget spændende, da det giver dig en glimrende mulighed for at udvikle din online forretning. Det giver dig også mulighed for at skabe nye muligheder inden for dit forretningsområde. Desværre vil nogle spammere forsøge at ødelægge dine online-virksomheder uden grund. Max Bell, den Semalt Customer Success Manager, forklarer, at disse cyberkriminelle arbejder så meget som muligt for at skabe hindringer for web-brugere og henvisningsspammere er ingen undtagelse. De er blandt de online svindlere, der skaber et online rod, og hvis du ikke er ivrig nok, kan de ødelægge alle dine planer. Hvis du tjekker din Google Analytics-konto og indser, at der er mange henvisninger fra websteder, der er ukendte til din server, er der en mulighed for, at darodar-henvisninger er rettet mod dit websted, og du skal træffe hurtige foranstaltninger for at blokere det.

Bestemmelse af spamtrafik

For at beskytte dit websted danner disse robotter, skal du først identificere dem - free logo generator online. De falske traffik er falske henvisninger, der stammer fra dit domænewebsted og forsøger at skjule de oprindelige brugernavne. Henvisningerne er vildledende, og hvis du undlader at lægge mærke til dem til tiden, kan de forårsage massive tab. Når du har identificeret dem, kan du så komme frem til strategier for at blokere dem. Nogle af de bedste måder at blokere darodar henvisning omfatter:

Brug af Google Analytics-filtre

Opret filtre i din Google Analytics-konto, som vil hjælpe dig med at forbedre værdien af ​​din trafik. Dette vil hjælpe dig med at fjerne de uønskede henvisninger, og du er kun tilbage med det, du har brug for. Du vil have unikke koder, som du vil indsætte i din Google Analytics-konto, hvilket forhindrer spammerne i at nå dit websted, og du kan hente dem til deres websted. Google Analytics-filtre tilbyder dig mange måder at blokere darodar trafik henvisninger, men den største ulempe ved denne metode er, at den ikke kan bruges på mange steder samtidigt.

Bloker deres IP-adresse

Det er nemt at blokere darodar-henvisningens IP-adresse. Dette vil sikre, at spammerne nægtes adgang til din hjemmeside, hvilket gør det svært for dem at sende de ukendte referencer.

Gem udelukkelseslisten

Sørg for, at du har gemt din Google Analytics-ekskluderingsliste. Dette vil sikre dig, at du kan begynde at nyde din hjemmeside drift i fred. Google giver dig en liste over ting, der udelukker og blokkerer IP-adressen. Den nemmeste måde er at sætte en plug-in på din hjemmeside for at sikre, at den er sikker og beskyttet.

Tilstedeværelse af henvisningspost kan være en stor udfordring i betragtning af den række daglige e-handelsaktiviteter. Du skal sørge for, at dit website altid løber glat for at maksimere din produktivitet, men disse robotter vil ikke lade dig. Det bliver endnu værre, når du ikke er klar over, hvordan du kan få øje på dem, og hvad du skal gøre for at blokere dem. De ovennævnte tips ovenfor hjælper dig med at holde din hjemmeside fri for disse spammere, og du kan nemt filtrere dem, så de forhindrer dem i at besøge dit domænewebsted. Bliv skarp og hold øje!

November 29, 2017
Tips fra Semalt om, hvordan man filtrerer ud Darodar henvisninger fra dit websted
Reply