Back to Question Center
0

Tips fra Semalt om, hvordan man udelukker flere domæner og henvisningsspammere fra din Google Analytics-statistik

1 answers:

I verden af ​​ digital markedsføring er intern trafik, malware og henvisningspammere blevet en reel trussel mod små organisationer. Markedsførere driver online-virksomheder med det ene formål at opnå et stort afkast på lang sigt. Men deres drømme er blevet shuttered af trojanske virus, malware og falsk trafik drevet til deres websteder af spammere. At præsentere statistikker fyldt med intern og falsk trafik kan være sådan en gener.

Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, siger, at forskellige metoder og teknikker er blevet fremført for at hjælpe markedsførere og websejere til at bekæmpe og filtrere Google Analytics-henvisningspost. Eksklusive flere domæner fra din statistik og rapport er blevet en af ​​de enkle opgaver, der kan udføres på online platforme. Imidlertid er det nødvendigt med årvågenhed og korrekt gennemførelse for at gøre teknikkerne til din hjemmeside.

Brug af brugerdefinerede filtre til at udelukke flere domæner fra din rapport

En række regulære udtryk understøttes af brugerdefinerede filtre. Når det drejer sig om at matche flere domæner ved brug af enkeltfiltre, er det den bedste løsning at skifte din metode fra prædefinerede filtre til brugerdefinerede filtre. Tidligere har webstedsejere gjort bemærkninger om, hvor svært det var at filtrere flere domæner, der fortsatte med at dukke op i din rapport hvert eneste minut..

Sådan filtreres spammere i din Google Analytics-statistik?

  • Tilføj et filternavn og navngiv det som du vil. For eksempel "Spam-websteder."
  • Tilføj en filtertype. I vores tilfælde skal du arbejde med "Custom" filter
  • Opret en "ekskluder" -knap
  • Tilføj et filterfelt. "Henvisning" er mest acceptabelt i dette tilfælde
  • Gennemfør dit filtermønster
  • Klik på knappen "Anvend filter til visninger". Anvend filteret til alle website data.

Referreringsspammere har en tendens til at fordoble antallet af legitbesøgende på dit websted, når du kigger på din Google Analytics-statistik. At skjule kendte spammere, malware, trojanske virus og andre trusler i din Google Analytics-indstilling hjælper ikke så meget.

For at undgå at blive offer for henvisningsspammere og intern trafik, skal du installere WordPress på din pc og holde den opdateret. I de fleste tilfælde udsætter besøge ukendte websteder dig for spammere og malware sårbarheder, undgå at besøge webstederne, medmindre du bruger browsere. Andre teknikker er blevet sat på plads for at blokere spøgelsesspammere fra at få adgang til og tage kontrol over dit websted. Ifølge eksperter har spøgelsesspammere eller angriberne tendens til at bruge falske værtsnavne til at få adgang til eller besøge dit websted. Oprettelse af et gyldigt værtsnavnfilter blokkerer ikke kun spammere fra at påvirke dit website, men holder også trusler og malware ude af stand til at påvirke dit websted.

At have Google Analytics-statistik, der er fri for henvisningsspammere og intern trafik, indebærer en masse årvågenhed. Du behøver ikke at fortsætte med at tilføje endeløse filtre for at blokere skadelige hackere og henvise spam. Tilføjelse af et gyldigt værtsnavn filter udelukker flere domæner og hackere, der forsøger at udnytte din cybersikkerhed. Referrer spam bliver ude af kontrol og bruger meget tid og penge Source .

November 28, 2017