Back to Question Center
0

Tips fra Semalt På Sådan Blokerer Tekster, Uønskede Emails Og Telefonopkald

1 answers:

Max Bell, den Semalt Customer Success Manager, siger, at falske tekster, uønskede e-mails og irriterende marketingopkald hurtigt kan ødelægge din aften. Sidste år indgav informationskommissæren mere end 114.000 uopfordrede tekster og irriterende opkald. Tallet forventes dog at løbe ind i millioner på grund af stigningen i spammere på internettet. Erfaringer med at slette falske tekstbeskeder og uønskede e-mails fra din konto er ikke kun tidskrævende, men også dyre.

Sådan blokerer uønskede tekster

Har du modtaget bombarderende tekster fra spammere? Ingen plads til panik! Hvis du har modtaget tekster fra angriberne, som f.eks. Betalingsbeskyttelsesforsikringsselskaberne (PPI), skal du overveje at rapportere sagen til din netværksudbyder for at få yderligere direktiver. Et stort antal netværksudbydere tilbyder potentielle kunder gratis metoder til at blokere spammere mod foruroligende dem. For at rapportere ondsindede tekster, videresende den uønskede tekst til 7726 og inkludere et gyldigt nummer af afsenderen. Store netværk har været i spidsen for at beskytte kunderne mod at blive chikaneret af spammere og hackere. Politikker og standarder styrer, hvordan netværksudbydere og virksomheder opererer. Som mobilbruger kan du beslutte at rapportere eller indsende en klage til Information Commissioners Office. Virksomheder, der har brudte vilkår i kontrakten, betaler en bøde på over 500.000 kr. For nylig endte et kreditfirma, der opererer i Bradford, en bøde på £ 80.000 efter at have sendt millioner af irriterende tekster i løbet af de sidste seks måneder.

Sådan blokerer du irriterende telefonopkald?

Telefonpræference Service (TPS) har ydet stor hjælp til mobile brugere, der modtager irriterende marketingopkald fra spammere. For at stoppe opkald fra salgs- og marketingstrateger skal du registrere dit mobilbrugernummer med telefonens præference service. Virksomheder er ikke længere autoriseret til at ringe til dig, når du har registreret dig hos TPS. For at registrere dig med denne tjeneste, send "TPS" ledsaget af din email adresse til 85095. Inden for få minutter modtager du en tekstbekræftelse fra Telefonens præference service, der bekræfter, at du er blevet tilføjet databasen. Nogle telefonfirmaer tilbyder også tjenester, der hjælper med at blokere forstyrrelser. Afgifterne kan dog variere afhængigt af installationen af ​​det opkaldsblokerende produkt.

Sådan spærres spam e-mails?

Modtagelse af uønskede e-mails fra spammere hver dag kan være irriterende. Stigningen af ​​spammere på internettet har været stigende i takt med at tiden går forbi. Spammere bruger junk e-mails for at få adgang til slutbrugerdata. Som mobiltelefonbruger skal du undgå at klikke og åbne e-mails, der stammer fra et usikkert domæne. Spammer får en anmeldelse, når du åbner et link sendt til din e-mail-konto. Brug 'unsubscribe' knappen for at blokere uønskede e-mails fra at gå til din indbakke. Hvis du har fået regelmæssige e-mails fra bestemte e-mail-adresser, er blokering af e-mail-adresserne det bedste skud, du kan tage. Forebyggelse af adressen sikrer fremtidige e-mails, der stammer fra de blokerede e-mail-adresser, til spammappen.

At holde dit anti-virusprogram opdateret er yderst vigtigt, når det kommer til din mobilsikkerhed. Lad ikke ubehagelige opkald, falske tekster og uønskede e-mails ødelægge din aften. Brug de ovenfor fremhævede tricks og tips til at være på den sikrere side.

November 29, 2017
Tips fra Semalt På Sådan Blokerer Tekster, Uønskede Emails Og Telefonopkald
Reply