Back to Question Center
0

Toptips fra Semalt On Sådan Blocker Pop-Ups Og Annoncer På Din Android

1 answers:

Når du bruger Android-gadgets, kan du slippe af med annoncer og popup-vinduer, der påvirker din browseroplevelse. Det hjælper ikke kun din enhed, men hjælper også med at gemme data. Annoncer, popup-vinduer og standardannoncer er ikke kun hektiske, men kan også påvirke sikkerheden af ​​din Android-gadget. Som Android-bruger vil du ikke betale ekstra dollars for at downloade pop-upannoncer og irriterende annoncer.

I den moderne marketingindustri bruger spammere og hackere annoncer til at snige sig ind i slutbrugere Android-gadgets. Brug af offentligt internet udgør en betydelig fare for din online-sikkerhed og gør dig sårbar mod hackere - best vps hosting. Nogle teknikker er blevet fremsat for at hjælpe Android-brugere med at blokere irriterende pop-ups i realtid.

Blokerer irriterende annoncer og popup-vinduer fra din browser er en af ​​de mest enkle opgaver, du nogensinde har udført online. Beskyttelse af dine legitimationsoplysninger for at få adgang til svindlere er af største vigtighed, når det kommer til browsing.

Her er fire tip, der er fastsat af Igor Gamanenko, en førende ekspert fra Semalt , som vil hjælpe dig med at få en god oplevelse, når du browser store websider med din Android-gadget.

Brug Chrome-browseren til at blokere annoncer

Der er blevet rejst spørgsmål om, hvordan man blokerer pop op-vinduer, der vises på Chrome-browseren. Blokerende popup-annoncer, der vises på din Chrome-browser, er meget enkle. Åbn din krom og klik på de tre prikker, der vises i dit øverste venstre hjørne af din browser. Vælg ikonet 'Indstillinger' og åben ikonet 'Site Settings'.

Rul ned din browser indstillinger til knappen 'Pop-ups'..Vælg 'Bloker popup-annoncer' for at forhindre, at standardannoncer truer med din browseroplevelse.

Download og installer gratis Ad-blocker browser

Lad ikke popup-annoncer påvirke din browserhistorik som en Android-bruger. Åbn din gadgets Google Play Butik og skriv ud 'gratis Ad-blocker browser'. Download den gratis Ad-blocker og installer. Et stort antal klienter, der bruger androids, foretrækker at bruge Ad-blocker i forhold til at blokere pop op-vinduer manuelt.

Brug Opera Browser til at blokere irriterende annoncer

Er du en android-bruger, der arbejder med at blokere pop-up-annoncer. Blokerende standard- og begivenhedsannoncer er en gør-det-selv-opgave, som kan udføres effektivt ved hjælp af din Android-gadget. Åbn din gadgets Google Play Butik og download programmet.

Installer og kør din gratis opera browser for at forhindre irriterende annoncer i at påvirke din online browsing oplevelse. Åbn dine opera browserindstillinger og klik på pop-ups. Klik på ikonet "Bloker pop op-annoncer" for at forhindre markedsføringsannoncer i at forstyrre din browserplan.

Brug Android's datalagringsfunktion

Som android-bruger vil du ikke bruge ekstra data til at downloade marketingannoncer og -begivenheder. Data Saver giver Android-brugere den bedste browseroplevelse som irriterende annoncer, og markedsføringsordninger kan ikke indlæse gadgets. Du kan dog deaktivere din databeskytter, hvis du finder de nødvendige animationer og websider, der kan være vigtige.

For at aktivere datalagringsfunktion skal du åbne din browser og klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne. Vælg dine browserindstillinger, og vælg ikonet for datalagring. Sæt i pausemodus for at forhindre irriterende annoncer i fare for din online-oplevelse.

I de seneste par måneder har spørgsmål om, hvordan man blokerer popup-annoncer, ramt overskrifterne særskilt. Lad ikke annoncer ødelægge din online browsing oplevelse, når du bruger din Android-gadget. Gennemfør de ovenfor fremhævede tips for at opnå en effektiv browseroplevelse.

November 29, 2017
Toptips fra Semalt On Sådan Blocker Pop-Ups Og Annoncer På Din Android
Reply