Back to Question Center
0

Zombie Computers And Botnet Malware - Semalt Expert giver svaret, om de er gode eller dårlige for din computer

1 answers:

En zombiecomputer er en enhed, der er forbundet til internettet, og som er kompromitteret af hackere. Den bruges til nogle ondsindede opgaver, og botnets af zombier bruges til at sprede spam via e-mails. Det lancerer også deial-of-service-angrebene. Zombie computer ejere ved ikke engang, at deres systemer er kompromitteret, da disse programmer arbejder stille og angriber et stort antal filer. Frank Abagnale, den Semalt Customer Success Manager, siger, at koordinerede DDoS-angreb af botnets ligner zombiehordeangreb, og forskellige computer- eller mobilbrugere er uvidende om robotterne. En botnet malware er samlingen af ​​et stort antal internetforbundne mobil- eller computerenheder, der hver især kører en specifik bot - commercial appraisals. Botnets bruges til at udføre en række distribuerede benægtelsesangreb, stjæle data, tillade angriberne at få adgang til din enhed og sende spam-e-mails eller phishing-links i et stort antal.

Ikke alle botnet malware og zombie computere er dårlige:

Du skal huske på, at ikke alle botnets er skadelige og ondsindede. For eksempel fortsætter nogle antivirusvirksomheder med at opdatere deres politikker ved hjælp af botnets, og brugerne skal følge deres regler og regler. Microsoft opdaterede for nylig sine politikker og indførte en række botnets, der er brugervenlige og forhindrer angreb fra skadelige botnets. Således er installation af disse botnets på din maskine slet ikke farlig og bør ikke tages for givet..Botnets oprettes, når ondsindede programmer eller vira trænger ind i en enhed. Bundnets controller styrer bestemte aktiviteter til de kompromitterede enheder via kommunikationskanaler som HTTP og IRC. Botnets udlejes af cyberangrebere til en række formål.

Hvordan forblive sikker online?

Du bør installere et anti-malware- eller antivirusprogram af høj kvalitet, som skal være den oprindelige og betalte version for at maksimere din online sikkerhed. Desuden bør du aldrig klikke på de mistænkelige links og glitrende annoncer, ligesom popup-vinduer ikke bør åbnes, da de kan indeholde bots i et stort antal.

Millioner af milliarder pc'er er blevet smittet smittet med botnets, skaber en massiv botarmær og forsøger at stjæle eller påføre brugerens personlige oplysninger online. Nogle robotter består af både små og store botnetnetværk, som Conficker, Zeus, Mariposa, BredoLab og ZeroAccess. Alle venter på kommandoer fra botmastrene, inden de begynder at udføre deres funktioner.

Botnet-kommandørerne sælger ofte botnet-tjenesterne til de bedst betalende tilbudsgivere. Kunderne er begærere af kommerciel spionage, politiske partier og online kriminelle bander, som alle har til formål at forstyrre cyberangrebene. Botnet-truslerne er en vigtig del af det online sikkerhedslandskab, og botnets står bag et stort antal phishing-angreb. Derfor er deres forebyggelse obligatorisk, og vi bør stoppe med at blive fanget af keyloggers, identitetstyverier og phishing-angreb. Både zombie computere og botnet malware kan inficere dine enheder, så du skal være forsigtig, mens du surfer på forskellige websteder.

November 29, 2017